Om smådyr

Vejledning om hold af kaniner del 1 af 3

Sarah Vestergaard Trane er kanin-entusiast. Hun deler her ud af sine gode råd om kaniner. I del 1 kan du blive klogere på alt lige fra fodring til boligforhold samt adfærd.

Vejledning om hold af kaniner del 2 af 3

Sarah Vestergaard Trane er kanin-entusiast. Hun deler her ud af sine gode råd om kaniner. I del 2 kan du blive klogere på alt lige fra kaniners sociale liv til neutralisering samt pelspleje.

Vejledning om hold af kaniner del 3 af 3

Sarah Vestergaard Trane er kanin-entusiast. Hun deler her ud af sine gode råd om kaniner. I del 3 kan du blive klogere på hyppige sygdomme og symptomer.

Vil du holde hamster, marsvin eller kanin?

Overvejer du at købe et mindre dyr, men er usikker på, hvilket dyr der vil passe bedst til dig? Her kan du læse mere om, hvad det indbærer at have og passe hamster, marsvin og kanin.

Pasning af sumpskildpadder

Sumpskildpadder lever vildt i hele verden i områder med varmt klima, især i tropiske og subtropiske områder. De findes i meget forskellige omgivelser lige fra damme, kær og små indsøer med tæt vegetation til store søe...

Pasning af skægagam

Skægagam (Pogona vitticeps) er i andre lande støt og roligt ved at indhente leguanen som det mest almindelige krybdyr i fangenskab. Til forskel fra leguanen bliver skægagamen som regel lettere tam, den er let at håndt...

Pasning af kaniner

Her kan du læse om, hvordan du bedst passer din kanin. Læs om gode omgivelser, fodring og sygdomme. Kaniner er intelligente, venlige og stille kæledyr. Det er meget let at træne sin kanin til at blive renlig.

Pasning af hamster

Hamsteren (Mesocricetus auratus) er en lille gnaver med store kindposer og en meget kort hale. Siden 1930’rne er den blevet mere og mere populær som kæledyr og forsøgsdyr.

Leopardgekko

Leopardgekko (Eublepharis macularius) er en kødædende, nataktiv øgle, der stammer fra de tørre, klipperige områder i Afghanistan, Pakistan og det nordlige Indien. Leopardgekkoen tilhører de primitive gekkoarter, der k...

Gode råd, hvis du vil have en undulat

Hvad spiser en undulat og hvor mange farver kan undulater have? Hvordan gør man undulaten tam, og hvordan kan man se, om den har det skidt? Disse og mange andre spørgsmål besvarer dyrlæge Marianne Tornvall, der er spe...

1 / 6