Om Agria

Gå direkte til:

Hos Agria Dyreforsikring tilbyder vi fleksible forsikringsløsninger til danske heste, hunde og katte samt andre ”smådyr” som f.eks. gnavere, miniature grise, reptiler og racefugle.

Agria Dyreforsikring er en filial af Försäkringsaktiebolaget Agria (publ) (Agria Djurförsäkring).

Vi er et forsikringsselskab som er specialiseret inden for forsikring af hund, kat og hest. Ud over Danmark har Agria også virksomhed i Sverige, Norge og England.

Agria Dyreforsikring

Adresse: Parkvej 1, 2680 Solrød Strand
Telefon: 70 10 10 65
CVR-nummer 35 81 42 80

Filial af Försäkringsaktiebolaget Agria (publ) Org. Nr 516401-8003 

 

Et veterinært specialistselskab

For os er dyrenes sundhed og omsorg for dyrene grunden til alt det vi arbejder med. Derfor har vi ansat dyrlæger, som skal bidrage til, at vi har det veterinære aspekt som fokus i alt det vi gør.

Tæt samarbejde med dyreorganisationer og dyrlægebranchen

En af grundstenene for Agria er det tætte og langsigtede samarbejde med dyreorganisationer og repræsentanter i dyrlægebranchen. Sammen med vores samarbejdspartnere fremmer vi godt dyrehold og sundhed hos dyrene.

Agrias medarbejdere

De fleste af vores medarbejdere og sælgere er selv dyreejere og alle har stor interesse for dyr. Engagementet for dyrehold og sundheden hos dyr kommer derfor helt naturligt og vi håber, at dette skaber tillid hos vores kunder, når vi er i kontakt.

Engagement i fællesskabet og støtte til forskning

Agria bidrager til et sundere samfund med dyr. Agria afsætter blandt andet dele af præmieindtægter til veterinær forskning.

Kvalitetsarbejde og løbende forbedringer

For at sikre en systematisk kvalitets- og miljøstyring, arbejder vi løbende med forbedringer og effektiviseringer. Agria er ISO-certificeret både for kvalitet og miljø. Det betyder, at der er et uafhængigt revisionsfirma, der sikre at det vi siger og det vi gør, også er i overensstemmelse med virkeligheden.

  • Agrias miljøarbejde  - Agria arbejder aktivt for at reducere miljøpåvirkningen af den virksomhed vi driver.
  • Agrias samarbejdspartnere - Agria Dyreforsikring samarbejder med flere forskellige dyreorganisationer i hunde- og katteverdenen.

Agria afsætter en del af præmieindtægten til veterinærmedicinsk forskning. På denne måde hjælper vi til at udvikle veterinærplejen og er med til at forbedre dyrenes liv på en anden måde.

Agrias forskningsfond blev grundlagt i 1938. I løbet af de år, der er gået, har forskningsfonden udviklet sig til at omfatte tre områder: smådyr, hest og landbrug.

Agria Dyreforsikring og Svensk Kennel Klub har sammenlagt forskningen i en fælles forskningsfond ”Agrias og Svensk Kennel Klubs forskningsfond”. Målet er, at forskningen skal give gode forudsætninger for bedre avlsarbejde, bedre dyrevelfærd og dyrehold. Derudover skal forskningen lede til øget viden om hundens, kattens og de øvrige selskabsdyrs betydning for os mennesker. Bidraget gives til prioriterede forskningsprojekter om:

• Selskabsdyrets fysiske og mentale sundhed, præstation og velfærd.
• Selskabsdyrets reproduktion og opdræt.
• Selskabsdyrets rolle for mennesket.

Bevillinger kan søges af forskere i Sverige, Norge eller Danmark.

 Læs mere om forskningsfonden på Agria Djurförsäkrings hjemmeside

Vil du arbejde hos Agria?

Agria Dyreforsikring er en moderne og fleksibel virksomhed, hvor vi sammen arbejder for dyrenes ve og vel. Medarbejdere hos Agria forventes at være engagerede og initiativrige.

Ledige stillinger

Nogle af fordelene ved at arbejde hos Agria:

  • Fleksibel arbejdstid
  • Sundhedsforsikring
  • Mulighed for at have hund med på arbejde
  • Rabat på dyreforsikringer hos Agria

Virksomhedskulturen hos Agria bærer præg af et meget højt medarbejderengagement.

Pressecenter

Agrias pressecenter

Her finder du pressemeddelelser og kan se hvor du kan følge os på de sociale medier.

Agrias Pressecenter

Følg os

Agria på de sociale medier

Her samles vi af en og samme årsag - vi elsker dyr!
Billeder, film, råd & tips, nyheder og konkurrencer.

Facebookside   Youtube

Mit Agria

Din kundeside

På Mit Agria kan du se en oversigt over dine forsikringer og skader. Her kan du også ændre dine kontaktoplysninger og se på dine betalinger.

Mit Agria