En syg hest, hund eller kat, kan med direkte skadesrefusion gennemgå en dyr operation uden at dyreejeren behøver at lægge penge ud eller indsende kvitteringer til os. Skadesrefusionen foretages direkte til klinikken i løbet af ca. 15 minutter. Dyreejeren betaler kun sin egenandel til klinikken (fast og variabel selvrisiko).

Spørgsmål og svar om direkte skaderefusion

Kan alle skader behandles som direkte skaderefusion?

Nej. Det er ikke altid muligt at lave direkte skaderefusion til klinikken. Både Agria og dyreklinikken/dyrlægen må nogle gange afvise direkte skaderefusion. Det kan være at besøget ligger uden for vores åbningstider eller der kan være forsikringstekniske eller veterinærmedicinske årsager der gør at skaden ikke kan gøres op med det samme. Du må i så fald betale dyrlægen som sædvanligt og sende regningen ind til Agria. Der kan være særlige krav fra klinikken vedr. direkte skaderefusion – kontakt din dyrlæge og hør mere.


Eksempler på typiske skader der behandles som direkte skaderefusion

  • Regningerne skal have en vis størrelse, så de overstiger kundens faste selvrisiko.
  • Skader og sygdomme hos dyr der har været forsikrede hos Agria fra de var helt små.
  • Skader som er enkle i forsikringsteknisk forstand, for eksempel traumatiske skader eller akut sygdom hos dyr der har været forsikret i et stykke tid.
  • Skader som Agria hurtigt kan tage stilling til på baggrund af grundig epikrise og anamnese.

Hvad skal klinikken sende til Agria ved Direkte Skaderefusion?

Send dette med til Agria


Hvem kan lave direkte skaderefusion med Agria?

Her er en alfabetisk liste over de klinikker og der har ef aftale om direkte skadesrefusion med Agria. Du skal være opmærksom på, at der kan være særlige krav fra klinikken vedr. direkte skadesrefusion – kontakt din dyrlæge og hør mere.

Liste over klinikker