Område: Hund Artiklar om samarbejde

Agria Dyreforsikring ny hovedsponsor for Tollerklubben

Agria Dyreforsikring og Tollerklubben har indgået en femårig strategisk samarbejdsaftale. 

Artiklar
Agria Dyreforsikring ny hovedsponsor for Dansk Gravhundeklub

Agria Dyreforsikring og Dansk Gravhundeklub har indgået en femårig strategisk samarbejdsaftale. Formålet med samarbejdet er at skabe fokus på sundhed, øge kundskab om gravhunde racerne samt øge bevidstheden om sikkerhed, hundesundhed og videreudvikle godt hundeejerskab.

Artiklar
Agria Dyreforsikring ny hovedsponsor for Schæferhundeklubben for Danmark

Agria Dyreforsikring og Schæferhundeklubben for Danmark har indgået en femårig strategisk samarbejdsaftale. Formålet med samarbejdet er at skabe fokus på sundhed, øge kundskab om schæferhunden samt øge bevidstheden om sikkerhed, hundesundhed og videreudvikle godt hundeejerskab.

Artiklar
Agria Dyreforsikring ny hovedsponsor for Welsh Corgi Klubben

Agria Dyreforsikring og Welsh Corgi Klubben har indgået en femårig strategisk samarbejdsaftale. Formålet med samarbejdet er at skabe fokus på sundhed, øge kundskab om de to corgi-racer samt øge bevidstheden om sikkerhed, hundesundhed og videreudvikle godt hundeejerskab.

Artiklar
Agria Dyreforsikring ny hovedsponsor for Dansk Terrier Klub

Agria Dyreforsikring og Dansk Terrier Klub har indgået en femårig strategisk samarbejdsaftale. Formålet med samarbejdet er at skabe fokus på sundhed, øge kundskab om de 33 terrier-racer samt øge bevidstheden om sikkerhed, hundesundhed og videreudvikle godt hundeejerskab.

Artiklar