"Welsh Corgi Klub er samlingspunktet for corgi-entusiaster. Klubben favner bredt med medlemmer der opdrætter og udstiller på højt plan men også helt almindelige corgi-ejere der nyder hundelivet med deres ”store hund i en lille krop”. Vi er sikre på at vores samarbejde bliver til gavn ikke kun for klubbens medlemmer men også for de to corgi-racer," siger Sonja Karaoglan, Direktør hos Agria Dyreforsikring.

Agria Dyreforsikring slog dørene op i Danmark den 1. januar 2011, og er vokset eksplosivt lige siden. Takket være en målrettet indsats, er det lykkedes at højne sygeforsikringsgraden på hunde i Danmark fra under 20% til nu 39%*. Selskabet har enorm viden og ekspertise fra det svenske marked hvor man har forsikret hunde i over 126 år, og den viden kommer de danske hundeejere til gode.

”Welsh Corgi Klubben er meget positive over vores hovedsponsoraftale med Agria Dyreforsikring. Vi er en aktiv klub med engagerede medlemmer. Vi ser frem til et samarbejde, der over de næste 5 år vil komme vores medlemmer og klub til gavn. Et samarbejde, hvor vi som klub fortsætter vores positive udvikling og hvor kendskabet til vores racer fortsat bliver udbredt” siger Erik Faarup, Formand for Welsh Corgi Klubben.

Fordele til medlemmer af Welsh Corgi Klubben

  • Alle medlemmer af Welsh Corgi Klubben får 10% rabat på hundeforsikringer hos Agria. Rabatten kan kombineres med andre rabatter (Dansk Kennel Klub, DcH, DJF, samlingsrabatter m.m.) - der er dog maksimum rabat på 35%. Rabatten gives også til eksisterende Agria-kunder som er medlem af klubben.
  • Agria præmier til klubudstillinger/officielle prøver.
  • Omfattende sundhedsstatistikker på klubbens racer:
    Agria Breed Updates (racestatistik) til klubbens opdrættere.
    Agria Breed Profiles (udvidet racestatistik) til bestyrelsen/sundhedsudvalget.
  • Mulighed for at give input til fremtidig produktudvikling med fokus på corgi-racerne.

*Undersøgelsen er gennemført af analyseinstituttet YouGov på vegne af Agria Dyreforsikring. Der er i alt gennemført 1.007 CAWI-interview med danskere i alderen 18-74 år, som har hund, kat eller hest, i perioden den 18. – 21. marts 2016.