Dansk Retriever Klub er Danmarks største specialklub under Dansk Kennel Klub, hvor tusindvis af retrieverentusiaster hvert år tager del i et væld af aktiviteter. Agria Dyreforsikring er Nordens største udbyder af sygeforsikringer til dyr. Det var derfor oplagt at indlede et samarbejde, der støtter op om hundesporten og samtidig er med til at øge forsikringsgraden af de mange retrievere i Danmark.

Agria Dyreforsikring og Dansk Retriever Klub er begge glade for at offentliggøre det nye hovedsponsorat.

”Hos Agria er vi specialister i dyreforsikring, og vi har forsikret hunde siden 1924. Tryghed for dyr og mennesker er vores mission og præcis som hundeejerne, ønsker vi at alle hunde lever et langt og lykkeligt liv. Gennem vores samarbejde med forskellige organisationer bidrager vi til forskning og dyrevelfærd på mange niveauer. I Dansk Retriever Klub kommer man hele vejen rundt om livet med en retriever med fokus på de fem retrieverracer, der er i klubben. Det er fantastisk at opleve den entusiasme, der er hos retrieverfolket, der både deltager i træning, prøver og udstilling. Det er blandt andet den del af hundesporten vi vil støtte op om og ser frem til et godt samarbejde, til gavn for klubbens medlemmer og hundesporten i det hele taget” siger Lotte Evers, PR & Marketingansvarlig hos Agria Dyreforsikring.

Agria Dyreforsikring slog dørene op i Danmark den 1. januar 2011, og er vokset eksplosivt lige siden. Takket være en målrettet indsats, er det lykkedes at højne sygeforsikringsgraden på hunde i Danmark fra under 20% til over 60%*. Selskabet har enorm viden og ekspertise fra det svenske marked, hvor man har forsikret hunde i over 130 år, og den viden kommer de danske hundeejere til gode.

”Dansk Retriever Klub er som Danmarks største specialklub fantastisk glade for at kunne indgå en samarbejdsaftale med Agria Dyreforsikring. Vi har sammen med Agria haft fokus på at indgå en aftale som kommer DRK's medlemmer direkte til gode og som alle vores medlemmer kan få glæde af både ved billigere forsikringspræmier, men også ved årlige foredrag, sponsorpræmier osv. Vi glæder os til at DRK kan drage nytte af Agrias ekspertise på forsikrings- og sundhedsområdet og deres store vidensbase om retrievernes sundhed, som vi nu får adgang til”, siger Anders Hegnet formand for Dansk Retriever Klub.

Fordele til medlemmer af Dansk Retriever Klub (DRK)

  • Alle medlemmer af DRK får 10% rabat på hundeforsikringer hos Agria. Rabatten kan kombineres med andre rabatter (Dansk Kennel Klub, DcH, Dyreværnet, DJF, samlingsrabatter m.m.) - der er dog maksimum rabat på 35%. Rabatten gives også til eksisterende Agria-kunder, som er medlem af klubben.
  • De retrieverracer under DRK med en DKK Basis Plus stambog, der nytegner sygeforsikring hos Agria, får 10% i rabat på første års forsikringspræmie.
  • 50% rabat på Agrias ansvarsforsikring (almindelig og udvidet). Denne rabat kan ikke kombineres med andre rabatter.
  • Relevante foredrag kun for klubbens medlemmer fx. om avl, reproduktion, træning, adfærd, sundhed eller lignende.
  • Årligt økonomisk tilskud til klubben.
  • Agria præmier til klubudstillinger/officielle prøver.
  • Agria Breed Profiles (omfattende sundhedsstatistikker) på klubbens racer.

* Undersøgelsen er gennemført af analyseinstituttet Extreme i 2021 på vegne af Agria Dyreforsikring.