Retrievernes Jagthundeklub (RJK) er en af Danmarks største jagthundeklubber og Agria Nordens største udbyder af sygeforsikringer til dyr.
Det var derfor oplagt at indlede et samarbejde, der støtter op om hundesporten og sund hundeavl og samtidig være med til at øge forsikringsgraden af de mange jagt retrievere i Danmark. Vi ser frem til et godt samarbejde, til gavn for klubbens medlemmer og hundesporten i det hele taget," siger Tine Antvorskov, direktør for Agria Dyreforsikring.

Agria Dyreforsikring slog dørene op i Danmark den 1. januar 2011, og er vokset eksplosivt lige siden. Takket være en målrettet indsats, er det lykkedes at højne sygeforsikringsgraden væsentligt på hunde i Danmark. Selskabet har enorm viden og ekspertise fra det svenske marked hvor man har forsikret hunde i over 129 år, og den viden kommer de danske hundeejere til gode.

Aftalen løber i 3 år

I 1996 dannede en kreds af aktive jægere og hundefolk Retrievernes Jagthundeklub - RJK. Idéen til oprettelsen af Retrievernes Jagthundeklub er udsprunget af ønsket om at bevare retrieverne som jagthunde i Danmark. RJK er som jagthundeklub med til at, at de jagtlige egenskaber altid prioriteres højere end eksteriøret blandt retrieverracerne, men stadig sikrer mental og fysisk sundhed i avlen.

RJK tilbyder træning af hunde fra hvalpe til voksne og markprøve træning. Der afholdes desuden over 50 markprøver/workingtests årligt i hele landet. Klubben er et centralt punkt, for opdrættere der ønsker at sikre, at de jagtlige egenskaber altid prioriteres højere end eksteriøret, men stadig sikrer mental og fysisk sundhed i avlen.

”Retrieverne til jagt arbejder med stor passion og effektivitet og kan komme til skade under jagterne. Retrievernes Jagthundeklub er derfor glad for at have indgået samarbejde med Agria Dyreforsikring. Vores medlemmer tilbydes en rigtig god forsikring til vores jagthunde. Agria har stor viden indenfor netop dette område til vores medlemmers fordel. Vi glæder os til samarbejdet og er glade for at kunne tilbyde vores mange medlemmer en stærk samarbejdspartner med gode medlemsfordele" siger Henrik Møller Rasmussen, formand for Retrievernes Jagthundeklub.

Fordele til klubbens medlemmer

  • Sponsorater af samtlige dummyer til brug i klubben/prøver og andet merchandise til klubben
  • Hvalpepakker til klubbens opdrættere der bla. indeholder hvalpedummy
  • Agria præmier til klubbens officielle prøver.
  • Omfattende sundhedsstatistikker på klubbens racer - Agria Breed Profiles.
  • Mulighed for at give indput til fremtidig produktudvikling med fokus på retrievere og jagthundeforsikringer.