"Vi vil gerne støtte op om hundesporten og sund hundeavl. Schæferhundeklubben er en af de største specialklubber under Dansk Kennel Klub og tilbyder en bred vifte af aktiviteter for schæferhunde og deres ejere i hele landet. Vi ser frem til et godt samarbejde, til gavn for klubbens medlemmer, schæferhunde-racen og hundesporten i det hele taget," siger Sonja Karaoglan, direktør for Agria Dyreforsikring.

Agria Dyreforsikring slog dørene op i Danmark den 1. januar 2011, og er vokset eksplosivt lige siden. Takket være en målrettet indsats, er det lykkedes at højne sygeforsikringsgraden på hunde i Danmark fra under 20% til nu 39%*. Selskabet har enorm viden og ekspertise fra det svenske marked hvor man har forsikret hunde i over 126 år, og den viden kommer de danske hundeejere til gode.

”Schæferhundeklubben for Danmark er meget glade for vores nye hovedsponsoraftale med Agria. Vi er glade for at denne aftale er et længerevarende samarbejde over 5 år og som både omhandler vores medlemmer, vores ungdomsarbejde og vores kommende Verdensmesterskab. Både den fysiske og mentale sundhed hos vores hunde er et af Schæferhundeklubbens store fokusområder. Vi ser frem til at dette samarbejde vil medvirke til at fremme vores races sundhed og styrke vores nystartede sundhedsudvalg. Jeg er sikker på at både Agria og Schæferhundeklubben vil blive meget glade for samarbejdet” siger Peter Maltha Larsen, Landsformand.

Fordele til medlemmer af Schæferhundeklubben for Danmark

 • Alle Schæferhundeklubbens medlemmer får 10% rabat på hundeforsikringer hos Agria. Rabatten kan kombineres med andre rabatter (Dansk Kennel Klub, DcH, DJF, samlingsrabatter m.m.) - der er dog maksimum rabat på 35%. Rabatten gives også til eksisterende Agria-kunder som er medlem af klubben.
 • Sponsorat til VM og Jubilæumsskuet 2018.
 • Relevante foredrag/uddannelse til klubbens trænere.
 • Agria præmier til klubudstillinger/officielle prøver.
 • Sponsorat af Agria Ungdomslejer.
 • Omfattende sundhedsstatistikker på klubbens race:
  Agria Breed Updates (racestatistik) til klubbens opdrættere.
  Agria Breed Profiles (udvidet racestatistik) til sundhedsudvalget.
 • Mulighed for at give input til fremtidig produktudvikling med fokus på schæferhunden.

*Undersøgelsen er gennemført af analyseinstituttet YouGov på vegne af Agria Dyreforsikring. Der er i alt gennemført 1.007 CAWI-interview med danskere i alderen 18-74 år, som har hund, kat eller hest, i perioden den 18. – 21. marts 2016.