"Klubben for FT spaniels" er en af Danmarks største jagthundeklubber og Agria nordens største udbyder af sygeforsikringer til dyr. Det var derfor oplagt at indlede et samarbejde, der støtter op om hundesporten og sund hundeavl og samtidig være med til at øge forsikringsgraden af de mange FT spaniels i Danmark. Vi ser frem til et godt samarbejde, til gavn for klubbens medlemmer og hundesporten i det hele taget," siger Tine Antvorskov, direktør for Agria Dyreforsikring.

Aftalen løber i 3 år

Agria Dyreforsikring slog dørene op i Danmark den 1. januar 2011, og er vokset eksplosivt lige siden. Takket være en målrettet indsats, er det lykkedes at højne sygeforsikringsgraden på hunde i Danmark fra under 20% til nu 46%*. Selskabet har enorm viden og ekspertise fra det svenske marked hvor man har forsikret hunde i over 129 år, og den viden kommer de danske hundeejere til gode.

Klubben for FT spaniels blev grundlagt i 1996, fordi man ønskede at bevare avl på spaniels baseret på hundenes brugsegenskaber frem for de udstillingskrav, der var opsat for racerne. Klubben afholder ca. 50 markprøver årligt, og alle prøver foregår udelukkende i jagtsæsonen under rigtig jagt med fældning af vildt for hundene. Derudover er der året rundt diverse aktiviteter som fx workingtests, træningsdage etc. Fordelt over landet er der 35 træningspladser med erfarne instruktører som er uddannet og godkendt af klubben.

"FT Spaniels er en jagthund med speciale i at finde vildt i det tætteste krat. De arbejder intenst og målrettet, og kan komme til skade under jagterne. Blandt andet derfor giver det god mening for os at indgå et samarbejde med Agria Dyreforsikring. Det giver os en mulighed for at tilbyde vores medlemmer en rigtig god forsikring til vores kære hunde. Vi er ikke i tvivl om, at Agrias store viden indenfor dette vil komme vores medlemmer til gode. Vi glæder os til samarbejdet og er glade for at kunne tilbyde vores mange medlemmer en stærk samarbejdspartner med gode medlemsfordele" siger Jesper Brahe, Formand for Klubben for FT spaniels.

Fordele til klubbens medlemmer

  • Alle medlemmer af Klubben for FT spaniels får 10% rabat på hundeforsikringer hos Agria. Rabatten kan kombineres med andre rabatter (Danmarks Jægerforbund, Dyreværnet, Dyrenes Beskyttelse, samlingsrabatter m.m.) - der er dog maksimum rabat på 35%. Rabatten gives også til eksisterende Agria-kunder som er medlem af klubben.
  • Hvalpetæpper til klubbens opdrættere
  • Agria præmier til klubbens officielle prøver.
  • Omfattende sundhedsstatistikker på klubbens racer:
    Agria Breed Updates (racestatistik) til klubbens opdrættere.
    Agria Breed Profiles (udvidet racestatistik) til bestyrelsen.
  • Mulighed for at give indput til fremtidig produktudvikling med fokus på FT spaniels og jagthundeforsikringer.

Om undersøgelsen

Undersøgelsen er gennemført af analyseinstituttet YouGov. Der er i alt gennemført 1018 CAWI-interview med danskere i alderen 18+ år i perioden 27. marts - 14. april 2018. Undersøgelsen er også gennemført i Sverige i perioden 4. - 13. april. Her er 1026 svenskere i alderen 18+ blevet interviewet.