Dansk Dobermann Klub har siden klubben blev stiftet i 1946, arbejdet for at fremme dobermannracen i Danmark. Klubben har hvert år mangeartede aktiviteter, der blandt andet omfatter  udstillingsarrangementer samt afholdelse af prøver og konkurrencer, som lokalt varetages af klubbens træningspladser. Disse træningspladser er de centrale samlingssteder for Dansk Dobermann Klub’s daglige virke og sammen med opdrætterne udgør selve klubbens livsnerve.

Agria Dyreforsikring slog dørene op i Danmark den 1. januar 2011, og er vokset eksplosivt lige siden. Takket være en målrettet indsats, er det lykkedes at højne sygeforsikringsgraden på hunde i Danmark fra under 20% til over 60%. Selskabet har enorm viden og ekspertise fra det svenske marked hvor man har forsikret hunde i over 130 år, og den viden kommer de danske hundeejere til gode.

Agria Dyreforsikring og Dansk Dobermann Klub er begge glade for at offentliggøre det nye hovedsponsorat.

”Hver dag beriger hunde livet for rigtig mange mennesker. Hos Agria er vi specialister i dyreforsikring, og vi har forsikret hunde siden 1890. Tryghed for mennesker og dyr er vores mission og præcis som hundeejerne, ønsker vi, at alle hunde lever et langt og lykkeligt liv. Gennem vores samarbejde med forskellige organisationer bidrager vi dagligt til forskning og dyrevelfærd. Vi glæder os til at vi nu også kan bidrage til dobermannracen på flere niveauer”, siger direktør i Agria Dyreforsikring Tine Antvorskov.

                                                  "Aftalen løber i 3 år"

”Dansk Dobermann klub er meget glade for vores nye hovedsponsoraftale med Agria, der er et længerevarende samarbejde over 3 år . Aftalen bidragerbåde til vores drift af klubben og vores arrangementer og kommer dermed også vore medlemmer til gode”, siger Hanne Lundahl, formand for Dansk Dobermann Klub.

”Vi er en lille, men aktiv klub. Samarbejdsaftalen med Agria giver os muligheder, som vi ellers ville have svært ved at finansiere. Med afsæt i Agrias tanker om at bidrage til det gode hundeejerskab, har vi valgt at prioritere uddannelse af instruktører i klubben. Vi har på nuværende tidspunkt haft 6 personer igennem denne uddannelse, og her i foråret starter et nyt hold på 10 personer. I uddannelsen lægges der vægt på hensigtsmæssig træning af hunden, således at man forsøger at undgå skader i hundens bevægeapparat. Herudover vil sponsorgaverne fra Agria bidrage til at gøre vore arrangementer endnu mere attraktive for vore medlemmer i form af fine sponsor gaver. Jeg er sikker på at både Agria Dyreforsikring og Dobermann klubben vil blive meget glade for samarbejdet”, slutter Hanne Lundahl.

Fordele til medlemmer af Dansk Dobermann Klub

  • Agria præmier til alle klubudstillinger
  • Agria præmier til alle officielle prøver
  • Omfattende sundhedsstatistikker på klubbens racer:
    Agria Breed Updates (racestatistik) til klubbens opdrættere
    Agria Breed Profiles (udvidet racestatistik) til bestyrelsen/sundhedsudvalget
  • Mulighed for at give input til fremtidig produktudvikling med fokus på klubbens race