Spidshundeklubben er samlingspunkt for mere end 30 racer. Klubben favner bredt med medlemmer, der opdrætter, udstiller og træner hunde på højt plan, men også helt almindelige spidshunde-ejere, der nyder et aktivt liv med deres spidshunde. Vi er sikre på, at vores samarbejde bliver til gavn ikke kun for klubbens medlemmer, men også for de mange spidshunderacer – fra den lille kleinspitz til den mere ukendte peruvianske hårløs" siger Tine Antvorskov, Adm. Direktør hos Agria Dyreforsikring.

Agria Dyreforsikring slog dørene op i Danmark den 1. januar 2011, og er vokset eksplosivt lige siden. Takket være en målrettet indsats, er det lykkedes at højne sygeforsikringsgraden på hunde i Danmark fra under 20% til nu 46%*. Selskabet har enorm viden og ekspertise fra det svenske marked hvor man har forsikret hunde i over 128 år, og den viden kommer de danske hundeejere til gode.

Fordele til klubbens medlemmer

”Spidshundeklubben er glade for, at vi nu har indgået en hovedsponsoraftale med Agria Dyreforsikring. Hovedsponsoraftalen er indgået som en længerevarende aftale, hvor vi i et samarbejde over de næste 5 år, vil arbejde for vores fælles interesse, vores hundes mentale og fysiske sundhed. Vi ser frem til at samarbejde med Agria, og de mange fordele samarbejdet tilbyder til vores medlemmer. Agria har stor erfaring indenfor sundhed, og de vil løbende dele erfaring og viden i bl.a. vores klubblad. Jeg er sikker på, at både Agria og Spidshundeklubben vil blive meget glade for samarbejdet” siger Allan Pedersen, formand for Spidshundeklubben.

Fordele til medlemmer af Spidshundeklubben

  • Alle medlemmer af Spidshundeklubben får 10% rabat på hundeforsikringer hos Agria. Rabatten kan kombineres med andre rabatter (Dansk Kennel Klub, DcH, DJF, samlingsrabatter m.m.) - der er dog maksimum rabat på 35%. Rabatten gives også til eksisterende Agria-kunder som er medlem af klubben.

  • Agria præmier til klubudstillinger/officielle prøver.
  • Omfattende sundhedsstatistikker på klubbens racer:
    • Agria Breed Updates (racestatistik) til klubbens opdrættere.
    • Agria Breed Profiles (udvidet racestatistik) til bestyrelsen/sundhedsudvalget.
  • Mulighed for at give input til fremtidig produktudvikling med fokus på klubbens racer.

*Undersøgelsen er gennemført af analyseinstituttet YouGov. Der er i alt gennemført 1018 CAWI-interview med danskere i alderen 18+ år i perioden 27. marts - 14. april 2018. Undersøgelsen er også gennemført i Sverige i perioden 4. - 13. april. Her er 1026 svenskere i alderen 18+ blevet interviewet.