Formålet med samarbejdet er at skabe fokus på sundhed, øge kundskab om nova scotia duck tolling retriever-racen samt øge bevidstheden om sikkerhed, hundesundhed og videreudvikle godt hundeejerskab.

"Tolleren er ikke kun en smuk familiehund men også en aktiv jagthund – noget Tollerklubben gør et stor arbejde i at formidle. Ved at indlede et samarbejde, støtter vi op om klubbens arbejde og er samtidig med til at øge forsikringsgraden af nova scotia duck tolling retrievere i Danmark. Vi er sikre på at vores samarbejde bliver til gavn ikke kun for klubbens medlemmer men også for racen med det karakteristiske navn," siger Tine Antvorskov, Direktør hos Agria Dyreforsikring.

Agria Dyreforsikring slog dørene op i Danmark den 1. januar 2011, og er vokset eksplosivt lige siden. Takket være en målrettet indsats, er det lykkedes at højne sygeforsikringsgraden på hunde i Danmark fra under 20% til nu 39%*. Selskabet har enorm viden og ekspertise fra det svenske marked hvor man har forsikret hunde i over 128 år, og den viden kommer de danske hundeejere til gode.

”Vi er en lille klub med nogle meget entusiastiske medlemmer, og favner bredt fra den almindelige hundeejere til opdrættere. Vi ser frem til et samarbejde, der over de næste 5 år vil komme vores medlemmer og vores race til gavn. Et samarbejde, hvor kendskabet til vores races oprindelige egenskaber fremmes og vi kan udvikle på avl og sundhed. Vi er ligeledes glade for at kunne offentliggøre dette samarbejde med en forsikring der har hundene i fokus og forsikrer dem som andet og mere end et nødvendigt tilbud” siger Marianne Kolind, formand for Tollerklubben.

Fordele til medlemmer af Tollerklubben

  • Alle medlemmer af Tollerklubben får 10% rabat på hundeforsikringer hos Agria. Rabatten kan kombineres med andre rabatter (Dansk Kennel Klub, DcH, DJF, samlingsrabatter m.m.) - der er dog maksimum rabat på 35%. Rabatten gives også til eksisterende Agria-kunder som er medlem af klubben.
  • Agria præmier til klubudstillinger/officielle prøver.
  • Omfattende sundhedsstatistikker på klubbens race:
    Agria Breed Updates (racestatistik) til klubbens opdrættere.
    Agria Breed Profiles (udvidet racestatistik) til bestyrelsen/sundhedsudvalget.
  •  Mulighed for at give input til fremtidig produktudvikling med fokus på tolleren.

*Undersøgelsen er gennemført af analyseinstituttet YouGov på vegne af Agria Dyreforsikring. Der er i alt gennemført 1.007 CAWI-interview med danskere i alderen 18-74 år, som har hund, kat eller hest, i perioden den 18. – 21. marts 2016.