Du kan dele dit billede via vores billedgalleri her på agria.dk eller via facebook.

Du kan dele din video på vores YouTube kanal eller facebook.

Du kan også sende dit bidrag (billede eller video) per email til info@agria.dk. Disse publiceres på facebook eller på YouTube.

Vindere kontaktes direkte, samt publiceres på vores facebook side.

Eksempler på præmier:

Fleecetæppe til hvalp/killing
Førstehjælpstaske til hund/kat
Agria kasket

Glem ikke at læse konkurrencereglerne.

Held og lykke!

Konkurrenceregler

Upload dit hvalpefoto eller din hvalpevideo

Upload dit sjoveste/sødeste hvalpefoto eller video på Agrias facebook side, Agrias YouTube kanal eller i billedgalleriet på Agrias hjemmeside. Du kan uploade så mange billeder/videoer du vil. Alle privatpersoner som ikke er ansatte, familie til ansatte eller arbejder som ombud hos Agria kan uploade hvalpefotos. Alle fotos godkendes af Agria og kan slettes hvis indholdet er af usaglig karakter.

Hvem vinder?

Hver uge vælges det sødeste/sjoveste hvalpefoto eller video. (Vi tager med i betragtning ”likes” på Facebook og YouTube, samt hjerter i billedgalleriet). Ugens Agria præmie kan variere, eksempler: Førstehjælpstaske til hund, Fleecetæppe til hvalp, Agria kasket med mere. Agria Dyreforsikrings jury vælger ugens vinder. Juryens afgørelse kan ikke omprøves. Vinderen præsenteres på Agrias facebook side eller YouTubekanal. Er du vinder, så kontakter vi dig via den kanal du har benyttet, da du uploadede dit bidrag.

Hvordan fungerer det?

Du kan stemme på alle de fotos/videoer du vil, både dine egne og andres, ved at ”like” dem på Facebook og YouTube eller tildele hjerter i vores billedgalleri. Del gerne så dine venner også kan ”like”.

Ulovlig stemme

Du har ansvar for at du har ophavsretten til det materiale du uploader. Reglerne for publicering på facebook og YouTube og ”likes” gælder også for denne konkurrence.

Ophavsret

Når du uploader et foto, har du ansvar for at du har tilladelse til at publicere det fra fotograf og eventuelle personer som er med. Ved din deltagelse i konkurrencen accepterer du samtidigt at Agria har ret til at bruge billedet på Agrias hjemmesider samt i nyhedsbreve med information om konkurrencen.

Konkurrencens løbetid

Konkurrencen løber frem til den 30-06-2013 klokken 10:00. Ny vinder hver uge.

Se Agrias hvalpevideo