Aktivering og træning

Jagthunden skal være i god form

Hunden er en trofast arbejdskammerat i skoven, og der er ingen sammenligning mellem at tage sin hund med på jagt og at gå en lang søndagstur. Det er hårdt arbejde at være på jagt, og hunden skal være klar til opgaven....

Svøm med hunden

Nogle hunde er vandglade af natur og elsker at svømme, mens andre er mere skeptiske over for det våde element. Det kan til dels forklares med, at visse racer er opdrættet til vandarbejde, men faktisk kan man også lære...

Løb med din hund

Løbetræning er godt og sjovt for både mennesker og hunde. Tag din hund med på løbeturen for at variere jeres træning. Her kan du læse om, hvordan din hund bliver din bedste løbemakker.

Kelpien Aussie elsker at gå spor

Niårige Aussie er landet på den rette hylde. Aussies ejer Maibritt har selv trænet ham op, men der skulle gå mange år, før Aussie kom til at udfolde sine gode evner som sporhund på konkurrenceniveau. 

Hundetræning med balancebolde

Sjovt for både ”mor”, ”far” og jeres hund – har I prøvet at bruge en balancebold når hunden skal trænes? Hvis ikke, kommer der her nogle tips til at komme ordentligt i gang. 

5 tips til hundelege

Man kan selvfølgelig finde på hvad som helst at lege med sin hund, når bare det er en leg, den kan lide. Problemet er, at vi voksne som regel ikke er så fantasifulde med hensyn til at lege.

Klikker – vejen til sjovere træning

Siden begyndelse af 1990’erne er klikkertræning blevet mere og mere populært. Vi har fået større viden om denne træningsmetode ikke mindst takket være den amerikanske pionér Karen Pryor.

Det er vigtigt med et tydeligt kropssprog

Er vi altid så tydelige, som vi tror? For at skabe en tryg relation til hunden, er det vigtigt, at vi er konsekvente og tydelige - også i vores kropssprog.

6 tips til hundeaktivering

Aktivering gør vores hunde gladere og mere tilfredse. Al aktivering skal dog være med måde. Hunde kan også blive overaktiveret, og så har det den modsatte virkning og gør i stedet hunden stresset. Her giver vi dig 6 t...

Ide til aktivering af din hund i påsken

En sjov og stimulerende aktivitet for de fleste hunde er at søge. Hvorfor ikke lade din hund søge efter et påskeæg med dens favorit godbid i?

1 / 2