Aktivering og træning

Tag hunden med på stranden i varmen

Det er ikke kun os mennesker, der nyder godt af en svømmetur i bølgen blå, når de høje temperaturer rammer Danmark om sommeren – også hunden sætter pris på det. Vi har samlet en række gode råd, når hunden skal med på ...

Løb med din hund

Løbetræning er godt og sjovt for både mennesker og hunde. Tag din hund med på løbeturen for at variere jeres træning. Her kan du læse om, hvordan din hund bliver din bedste løbemakker.

Kelpien Aussie elsker at gå spor

Niårige Aussie er landet på den rette hylde. Aussies ejer Maibritt har selv trænet ham op, men der skulle gå mange år, før Aussie kom til at udfolde sine gode evner som sporhund på konkurrenceniveau. 

Hundetræning med balancebolde

Sjovt for både ”mor”, ”far” og jeres hund – har I prøvet at bruge en balancebold når hunden skal trænes? Hvis ikke, kommer der her nogle tips til at komme ordentligt i gang. 

5 tips til hundelege

Man kan selvfølgelig finde på hvad som helst at lege med sin hund, når bare det er en leg, den kan lide. Problemet er, at vi voksne som regel ikke er så fantasifulde med hensyn til at lege.

Svøm med hunden

Nogle hunde er vandglade af natur og elsker at svømme, mens andre er mere skeptiske over for det våde element. Det kan til dels forklares med, at visse racer er opdrættet til vandarbejde, men faktisk kan man også lære...

Klikker – vejen til sjovere træning

Siden begyndelse af 1990’erne er klikkertræning blevet mere og mere populært. Vi har fået større viden om denne træningsmetode ikke mindst takket være den amerikanske pionér Karen Pryor.

Jagthunden skal være i god form

Der er ingen sammenligning mellem at tage sin hund med på jagt og at gå en lang søndagstur. En utrænet, ivrig jagthund kan meget let få skader. De mest almindelige jagtskader på utrænede hunde er overanstrengelse af m...

Det er vigtigt med et tydeligt kropssprog

Er vi altid så tydelige, som vi tror? For at skabe en tryg relation til hunden, er det vigtigt, at vi er konsekvente og tydelige - også i vores kropssprog.

6 tips til hundeaktivering

Aktivering gør vores hunde gladere og mere tilfredse. Al aktivering skal dog være med måde. Hunde kan også blive overaktiveret, og så har det den modsatte virkning og gør i stedet hunden stresset. Her giver vi dig 6 t...

1 / 2