Specialister i forsikring af dyr

Agria Dyreforsikring har i mange år forsikret kæledyr i Danmark, og har siden januar også tilbudt hesteforsikringer. Selskabet har enorm viden og ekspertise fra det svenske marked hvor man har forsikret heste i over 126 år, og den viden kommer de danske hesteejere til gode.

”Vi er blevet super godt modtaget af de danske hesteejere, og vores salg af hesteforsikringer går over al forventning, ” siger Sonja Karaoglan, direktør for Agria Dyreforsikring. ”Vi vil også gerne støtte op om travsporten, og har derfor indgået denne aftale med Dansk Travsports Centralforbund, og vi ser frem til et rigtig godt samarbejde” fortsætter hun.

Agria Racing - udviklet til løbsheste

Agria Dyreforsikring har bl.a. en forsikringsløsning der hedder Agria Racing, og er udviklet til løbsheste. Her kan man bl.a. tegne Racing Liv og Uanvendelighedsforsikring. Agria tilbyder en bred vifte af hesteforsikringer: ansvars-, syge-, livs-, uanvendelighedsforsikringer og forskellige tillægsforsikringer som genoptræning og skjulte fejl. Som det eneste selskab i Danmark, tilbyder Agria livslang dækning på deres sygeforsikringer til heste. Agria tilbyder også en veteranforsikring, der er udviklet specielt til heste, der ved nytegning er 16 år eller ældre.

Rabat til medlemmer af Dansk Travsports Centralforbund

Har du hest, så ved du også, hvor dyrt det kan bliver, hvis hesten kommer til skade eller ligefrem må aflives. Det nye samarbejde mellem Dansk Travsports Centralforbund og Agria Dyreforsikring betyder, at du kan få 10 procent rabat på forsikring af din hest, hvis du er medlem af Dansk Travsports Centralforbund (dit medlemsnummer finder du på bagsiden af Væddeløbsbladet).

”Vi er meget glade for aftalen med Agria Dyreforsikring, og vi ser frem til et godt samarbejde. Vi kender Agria fra Sverige og ved hvor glade de svenske travfolk er for de gode dækninger, og for Agria´s støtte til sporten,” siger Klaus Storm, Generalsekretær i Dansk Travsports Centralforbund.