Hest

Agria appen
Agrias dyreverden
Seneste hesteartikler
Pas på heste i trafikken Det gode vejr betyder flere heste på vejene, når ryttere er nødsaget til at ride på vejen for at nå skoven. Med omkring 200.000 heste i Danmark kan viden om heste i trafikken være med til at reducere antallet af ulykker.
Hvornår er det tid til at hesten skal gå på pension? På et tidspunkt kommer den dag, hvor det er tid til at lade hesten gå på pension. Men hvordan ved man, at det er ved at være tid, og hvad er egentlig en god pensionisttilværelse for en hest? 
Flere heste bliver forfangne i tørken Som følge af det varme vejr er antallet af skadeanmeldelser vedrørende forfangenhed hos Agria Dyreforsikring steget markant. Sammenlignet med 2017 steg forekomsten af forfangne heste i løbet af maj og juni med 30 proc...
Opdag hestens tandproblemer i tide Er din hest svær at holde i ro under ridning, eller virker den skræmt uden synlig årsag? Så har den muligvis problemer med tænderne. 
Flere hesteartikler
Bliv Forsikringsrådgiver
Spørgsmål og svar
Tips & råd

Skal du købe hest?

Her får du tips og råd, hvis du skal sælge eller købe hest.

Checkliste

Direkte skadesrefusion

Stor regning?

Vi afregner direkte til klinikken. Du betaler kun din egen del (fast og variabel selvrisiko, og ikke dækkede udgifter som f.eks. foder).

Hvilke klinikker har Direkte skadesrefusion

Dyreguiden

Hjælp ved sygdom eller ulykke

Dyreguiden giver dig tips & råd ved sygdom eller ulykke hos hest, hund eller kat.

Dyreguiden