Hest

Agria appen

Dyreguiden - Agrias app

Få tips og råd hvis din hest kommer til skade og find hurtigt en klinik i nærheden. Drreguiden indeholder det meste du kan få brug for som dyreejer med alt fra navneforslag på dyr til forsikring.

Download appen her

Agrias dyreverden

Agrias Hestekalender

Agria har lavet en kalender som giver hesteejeren konkrete råd om hestens pleje. Kalenderen tager udgangspunkt i hesteejerens hverdag og giver også tips til behandling af nogle af de sygdomme og skader som ofte opstår.

Agrias Hestekalender 

Billedgalleriet

Her kan du "synes godt om" alle de billeder du allerbedst kan li'.

Billedgalleriet

Følg os på de sociale medier

Her samles vi af en og samme årsag - vi elsker dyr! Her hos Agria er vi klar til at svare på spørgsmål i kontortiden.

Facebook

Youtube


Danmarks dyrehelte

Agria Dyreforsikring hylder dyrenes indsats i samfundet ved at kåre Danmarks dyrehelte.

Danmarks dyrehelte

Seneste hesteartikler
Pas på heste i trafikken Det gode vejr betyder flere heste på vejene, når ryttere er nødsaget til at ride på vejen for at nå skoven. Med omkring 200.000 heste i Danmark kan viden om heste i trafikken være med til at reducere antallet af ulykker.
Klip ikke hesten når den fælder Dagene bliver længere, solen kigger mere og mere frem og hestene begynder at smide vinterpelsen i store mængder.
Agria Dyreforsikring er ny hovedsponsor for Dansk Ride Forbund Dansk Ride Forbund og Agria Dyreforsikring indgik den 1. marts 2017 i et nyt samarbejde, hvor Agria Dyreforsikring bliver hovedsponsor for Dansk Ride Forbund de kommende fem år. I forbindelse med samarbejdet tilbyder ...
Undgå at betale en hel bondegård: Sådan sikrer du din hests fremtid med en forsikring Udgifterne til dyrlæge kan hurtigt løbe op, hvis din hest bliver skadet eller syg. Derfor er det vigtigt, at man som hesteejer i god tid tager stilling til, hvordan man vil sikre sin hest et godt og langt liv.
Flere hesteartikler
Bliv Forsikringsrådgiver

Bliv Agria forsikringsrådgiver

Vil du være en del af Agria teamet?

Har du en brændende interesse for heste og er selv hesteejer? Har du overskud i hverdagen og kunne tænke dig nye udfordringer? Så kan det være, at det er noget for dig at blive forsikringsrådgiver.

Læs mere her

Tips & råd

Skal du købe hest?

Her får du tips og råd, hvis du skal sælge eller købe hest.

Checkliste

Direkte skadesrefusion

Stor regning?

Vi afregner direkte til klinikken. Du betaler kun din egen del (fast og variabel selvrisiko, og ikke dækkede udgifter som f.eks. foder).

Hvilke klinikker har Direkte skadesrefusion

Dyreguiden

Hjælp ved sygdom eller ulykke

Dyreguiden giver dig tips & råd ved sygdom eller ulykke hos hest, hund eller kat.

Dyreguiden