Ridning, træning & konkurrence

Lange og korte afstande

I den her øvelse træner du lange og korte afstande med hjælp fra enkelte forhindringer.

Slangegang med cavalettis

I denne øvelse træner du en såkaldt "tilbage-på-sporet-slangegang" i trav over bomme. Det er en løsgørende øvelse, da den er på buede spor. Denne øvelse fungerer godt alene, men er også god som opvarmning inden øvelse...

Løsgørende arbejde med cavalettis

Løsgjorthed er vigtigt både for hestens holdbarhed, og for at hesten kan præstere så godt som muligt.

Essentielle elementer i springningen

På Rideskolen Strömsholm arbejder man med 5 nøgleord, når det kommer til springning: tempo, rytme, balance, linjeføring og afstand.

Sæde og opstilling (at give efter)

I denne øvelse træner du flere forskellige måder at give efter på tøjlen. At kunne give efter på tøjlen kræver både balance og koordinering.

Slangegang med overgange på midterlinjen

Når man rider slangegange med overgange, så hjælper det på ligeudretning, bøjning, rytterens overskud samt at kunne ride præcist.

Trav over cavalettis udenfor

At arbejde med cavalettis er godt for alle typer af heste. Hesten træner sin koordinering, styrke og takt.

Piruetter og changementer på skovstien

Det er godt for hestens psykiske og fysiske helbred at galoppere udenfor på skovstier. En skovsti er også udmærket til dressurarbejde såsom piruetter og changementer.

Sæde og opstilling (gymnastikspringning)

At træne på sit sæde og sin holdning er nogle af de vigtigste ting for at komme videre i sin ridning. En rytter i balance giver hesten de bedste forudsætninger for at springe optimalt. Balance er noget man kan træne, ...

Galoppiruette rundt om et træ

Der er mange fordele ved at træne en galoppiruette rundt om et træ. En af fordelene ved at ride udenfor er, at hesten har mere fremaddrift, hvilket man nemt kan miste, når man samler galoppen.

1 / 3