Område: Hund Artiklar om forsikring

Kæledyr sygeforsikres som aldrig før

Danske dyreejere tegner i stigende grad sygeforsikring til familiens firbenede ven. Det viser ny undersøgelse foretaget af YouGov. 46% af danske hunde, 14% katte og 38% heste er i dag forsikrede mod skader og sygdom.

Er dit kæledyr forsikret?

Danske kæledyr er underforsikrede, og det kaster mange familier ud i et dilemma, når først skaden er sket. Er der råd til at operere? 

Godt at vide om forsikring!

Forsikringstanken er enkel: Mange er med til at dele uforudsete udgifter. Forsikringer dækker uventet sygdom og skader, som sker efter, forsikringen tegnes og karenstiden er overstået.

Tillægsforsikringer gør din forsikring endnu bedre

Med Agrias tillægsforsikringer kan du skræddersy din hunds forsikringsbeskyttelse. For en mindre merpræmie kan du slippe for mange ubehagelige overraskelser.

Livmoderbetændelse

Livmoderbetændelse er en af de lidelser, dyreforsikringsselskaber hyppigst udbetaler erstatning til. Denne lidelse, der kaldes Pyometra på latin, er meget almindelig hos midaldrende og ældre tæver.

8 gode råd om at købe hvalp

Tillykke med din beslutning om at anskaffe en hvalp! Nu, da du har bestemt dig for at få hund, er der mange ting, du bør overveje. Vi har samlet nogle af dem.

Skjulte fejl forsikring på hund

Hunde betragtes rent forsikringsjuridisk som en ting, og derfor kan hunde have såkaldte ”skjulte fejl”. Ifølge Købeloven er en person, som har solgt en hvalp forpligtet til at erstatte køberen for skjulte fejl, som vi...

Sådan fungerer din hundeforsikring

12 spørgsmål og svar som hjælper dig med at forstå hvordan hundeforsikringen fungerer.

Indsendelse af røntgenbilleder ved klinisk mistanke om AD, HD eller OCD

Hvilke regler gælder, ved klinisk mistanke om AD, HD eller OCD hos hund og hvorfor kræver Agria at røntgenbillederne sendes til Dansk Kennel Klub?