Når du tegner sygeforsikringen, før din hvalp fylder 4 måneder, får du hundeansvarsforsikringen gratis med i købet - så kan du føle dig tryg hele hundens liv, også hvis det går galt.

En skade kan koste dyrt

Kun hver fjerde danske hund er i dag dækket mod sygdom og skader. Det mærker landets dyrlæger helt bogstaveligt, når familier sidder i venteværelset med en hund der er syg eller kommet til skade. Når først skaden er sket, er gode råd dyre. Operationer og medicinsk behandling løber op i adskillige tusinde kroner, og det kan kaste familier ud i et svært økonomisk dilemma.

Ansvarsforsikringen dækker ikke sygdom

Mange hundeejere er i tvivl om, hvorvidt deres hund er dækket ved sygdom eller skade. De sætter deres lid til ”hundeforsikringen”, men erfaringen fra landets dyreklinikker er, at ”hundeforsikring” i de fleste tilfælde blot er et kaldenavn for den lovpligtige hundeansvarsforsikring, som kun dækker skader påført andre personer eller deres ejendom (herunder andre hunde). Har du kun ansvarsforsikret din hund, er der ingen hjælp at hente, hvis din hund selv bliver syg eller kommer til skade.

Om hundeansvar:

Ansvarsforsikringen er lovpligtig, og hjælper dig, hvis din hund forårsager skade på en anden person eller dennes ejendom for eksempel hvis din hund er årsag til en trafikulykke. Læs mere

Om Sygeforsikring:

Agria Sygeforsikring dækker hele hundens liv udgifter til undersøgelse, behandling og pleje pga. sygdom eller skade. Læs mere

Tilpasset brug og race

Alle Agrias forsikringer er individuelt tilpasset den enkelte race og hundens brug. Det gælder også den kombinerede hvalpeforsikring* med syge- og hundeansvarsforsikring i ét.

Prisen for livslang tryghed – eksempler:

Dansk/Svensk Gårdhund fra 59 kr. om måneden

Labrador fra 76 kr. om måneden

Fransk Bulldog fra 94 kr. om måneden

Beregn pris og tegn forsikring

Bestem selv din præmie

Hos Agria skræddersyr du selv den dækning, der passer dig. Overordnet vælger du en årlig dækning på 25.000 eller 45.000 kroner. Du kan påvirke din månedlige præmie ved at vælge en selvrisiko på 706, 1.027 eller 2.167 kroner. En højere fast selvrisiko giver en lavere pris. Den variable selvrisiko er 10 eller 20 procent.

*Agrias tilbud om hvalpeforsikring gælder alle hvalpe under 4 måneder.

Er din hund over 4 måneder, er vi klar til at skræddersy det bedst mulige alternativ. Vi forsikrer alle hunde uanset race og alder, og sygeforsikringen dækker hele hundens liv.