Område: Hund Artiklar om hvalpeforsikring

Hver tredje hvalp bliver syg det første år

Allerede i løbet af det første leveår ender hver tredje hvalp hos dyrlægen. I mange tilfælde skyldes dyrlægebesøget problemer, som hvalpeejeren med den rette viden nemt kan forebygge derhjemme.

Følg hundehvalpen Daisy

Agria Dyreforsikring er mere end bare dyreforsikring. Vi har lavet en dokumentarserie om en familie der anskaffer sig en hund. Serien kan ses på Facebook og YouTube.

Laila gik i hvalpe-fælden: Arthur var fra hundefabrik

Laila Callesen havde godt hørt om de såkaldte hundefabrikker, da hun gik på nettet for at købe en ny hvalp i februar. Alligevel gik hun i hvalpe-fælden. Den nye hvalp var syg, og den krævede hurtig dyrlægehjælp på gru...

Det gode hvalpekøb – undgå at købe ”hvalpen i sækken”

Når valget er faldet på at få hvalp, er forventningerne til fremtiden store og fyldt med glæde. Men hvorfor ender mange så med at købe ”hvalpen i sækken”?

Agria Altid - unikt hvalpetilbud

Agria Altid hundeforsikring er et unikt tilbud til dig, der sygeforsikrer din hvalp fra den er helt lille.

Har du mødt Buster på TV?

Det tager kun et sekund at komme galt af sted. Til gengæld kan det koste tusinder af kroner at få din hvalp behandlet på dyrehospitalet – og lige nu giver Agria Dyreforsikring, nye kunder 10 procent rabat på samtlige ...

Når I henter jeres nye hundehvalp

Du har sikkert glædet dig meget. Der er meget at tænke på og finde ud af før det nye familiemedlem ankommer. Her en nogle råd med på vejen.