Område: Hund Artiklar om sygeforsikring

Kæledyr sygeforsikres som aldrig før

Danske dyreejere tegner i stigende grad sygeforsikring til familiens firbenede ven. Det viser ny undersøgelse foretaget af YouGov. 46% af danske hunde, 14% katte og 38% heste er i dag forsikrede mod skader og sygdom.

Agria Altid - unikt hvalpetilbud

Agria Altid hundeforsikring er et unikt tilbud til dig, der sygeforsikrer din hvalp fra den er helt lille.

Hvalpetilbud: Syge- og ansvarsforsikring i ét

Vores mission er at skabe tryghed for dyr og mennesker. Derfor har vi udviklet en hvalpeforsikring, der giver din hvalp livslang forsikring mod sygdom og skader - kombineret med den lovpligtige hundeansvarsforsikring.

Sådan fungerer vores hundesygeforsikring

Det er ikke altid let at forstå, hvordan det fungerer med dyreforsikringer. Her har vi samlet lidt information, som kan hjælpe dig, hvis du vil tegne eller netop har tegnet en hundesygeforsikring.

Spitfire - agilityhund med fuld fart på

Spitfire er en ægte Border Collie med stamtavle og alle papirer i orden. Hun kommer fra de bedste opdrættere og var på papiret en sund og rask hund. Alligevel valgte Helle Hallundbæk at tegne en syge- og genoptrænings...

Hunden med de 9 liv

IQ er en Engelsk Cocker Spaniel. Hun er 3 år og er vild med agility træning, elsker at tumle med sine søskende og er et rigtigt energibundt. Derfor var der ingen tvivl om at der var noget galt den dag i begyndelsen af...

Stensikker mavepine til clumberen Bounty

Hvad der skulle have været en hyggetur for hvalpene Bounty og Booble endte i december 2011 med en ondsindet mavepine for den ene Clumber Spaniel på to måneder.