Tips en hvalp

Tips-funktionen giver dig mulighed for at taste kontaktinformationer ind på dine kommende hvalpekøbere. Din forsikringsrådgiver kontakter herefter hvalpekøberne med et tilbud om forsikring. På den måde kan du og hvalpekøberne sikre jer at hvalpen er dækket godt ind samme dag den flytter til nyt hjem og ikke står uden dækning.

Optjen point og få hvalpetæpper til dine hvalpe

Når du sender os et hvalpetips så får du 50 point pr. tips ind på din ABC-konto. Du får selvfølgelig også dine sædvanlige 100 point hvis der tegnes forsikring. Ud over dine point, har vi et helt særligt tilbud til dig! For hvert hvalpetips vi modtager får du et lækkert Agria hvalpefleece til den hvalp du tipser. Det eneste krav er at hvalpen er registreret i DKK og endnu ikke er flyttet til sin nye familie.

Få gratis Agria hvalpefleece til hver hvalp!

Agria hvalpetæppe har en god størrelse og er oplagt at sende med hvalpen når den flytter, så der er lidt der lugter af mor og søskende de første par dage. Vi sender hvalpetæppet hjem til dig med posten, så det letteste er at tipse hele kuldet på en gang.

Har du spørgsmål til hvordan du sikrer dine hvalpekøbere (og hvalpen) den bedste dækning? Kontakt din forsikringsrådgiver for at høre nærmere!


God fornøjelse!