Laver du hvalpe uden stambog? 
Så kan du nu også få Agria Avl til din tæve - dog med en begrænset dækning. Med Agria Avl får du kun dækning for dyrlægebehandling af hvalpe for opstået sygdom og skade fra de bliver født og frem til de bliver 16 uger, hvis de stadig bor hos dig.

Agria Avl

Med Agria Avl får du blandt andet dækning for dyrlægebehandling af hvalpe for opstået sygdom og skade fra de bliver født og frem til de bliver 16 uger, hvis de stadig bor hos dig.

Hvalpene er dækket for skjulte fejl, hvis tæven har Agria Avl. Derudover kan du få erstatning til fertilitetsudredning, samt dækning af et ekstra kejsersnit (med special regler for nogle racer).

Har din hund en livsforsikring, kan du få erstatning med op til livsforsikringsbeløbet, hvis hunden er steril eller har mistet sin avlsevne.

  • Skjulte fejl forsikring af hvalpene
  • Dyrlægebehandling af hvalpene
  • Et ekstra kejsersnit (når hunden har været sygeforsikret med Agria Avl i et år)

Vi ved det kan være svært at finde tid til at sætte sig ind i hundesygeforsikringer og få skabt sig et overblik. Derfor har vi forsøgt at gøre det lidt lettere for dig. Vi har lavet en video der beskriver Agria Avlsforsikring - vi håber, den vil være med til at give dig et bedre overblik.

 

 

Du kan blive medlem af Agria Breeders Club, hvor inspiration, information, fagkundskab og erfaringsudveksling står i centrum. Som medlem tilbydes du mange fordele, specielt til dig som hundeopdrætter. Det er gratis at være medlem og du behøver ikke have forsikring hos Agria for at være medlem. Læs mere på www.agriabreedersclub.dk.

Agria hvalpeforsikring liv

Agria Hvalpeforsikring Liv er en præmiefri livsforsikring for hvalpe, som er registrerede og stambogsførte hos Dansk Kennel Klub. Du kan få erstatning, hvis din hvalp bliver syg eller ved ulykke bliver så skadet, at den dør eller må aflives. Hvalpe omfattes fra de fylder 5 uger og frem til levering til ny ejer, dog maksimalt indtil hvalpen fylder 12 uger. Forsikringssummen er 6000 kr. pr. hvalp.

Agria Skjulte Fejl Forsikring

Agria Skjulte Fejl Forsikring indgår i tillægsforsikringen Agria Avl, men du kan også købe den separat til dit hvalpekuld.

Forsikringen erstatter, hvis du som opdrætter, bliver erstatningspligtig for en skjult fejl. Forsikringen kan tegnes for hvalpe, registreret hos Dansk Kennel Klub og som ikke er fyldt 12 uger. Når du sælger hvalpen, skal du huske at få lavet en sundhedsattest hos dyrlægen. Hvis du sælger en hvalp og den i løbet af de første to år viser sig at have en sygdom eller defekt, som er af stor betydning for hundens helbred og funktion og som påviseligt har været der ved leveringen, men ikke har vist symptomer, er du forpligtet til at erstatte køberen.

Få hvalpens pris i erstatning til dyrlægeudgifter & livserstatning

En skjult fejl kan være alt fra en infektion til en alvorlig misdannelse. Denne forsikring hjælper dig, så du ikke selv behøver at betale disse udgifter. Hvalpen er forsikret op til sin salgspris, både når det gælder udgifter til dyrlæge og ved dødsfald.

Nogle typer af sygdomme omfattes dog ikke. Arvelige lidelser eller lignende, som er begyndt at udvikle sig efter leveringen af hvalpen erstattes ikke. Et eksempel på dette er hofteledsdysplasi (HD) eller allergi.

Det er vigtigt, at køberen af din hvalp tegner sin egen sygeforsikring hos Agria, da Agria så kan fortsætte med at erstatte fra hvalpens egen sygeforsikring, hvis udgifterne til dyrlæge overstiger salgsprisen. Forsikringen gælder også for dig som opdrætter, hvis du vælger at beholde en hvalp fra dit eget kuld eller hvis du sælger den videre til udlandet.

Tabt forplantningsevne
(kun hvis livsforsikring er gældende)

Du kan få erstatning op til forsikringssummen på hundens
livsforsikring, hvis din hunds kastreration/sterilisation bliver dækket af Agria Sygeforsikring. Du kan også få erstatning hvis hunden er steril.

Du kan også få erstatning, hvis din hund permanent mister sin
avlsduelighed, som følge af visse avlshygiejniske årsager.

 

Er du interesseret i at købe denne forsikringen?

Kontakt din lokale Agria forsikringsrådgiver 

Eller ring til vores kundecenter på:

70 10 10 65

Find flere kontaktmuligheder her