ABC - Agria Breeders Club

International hundeudstilling i Fredericia

Dansk Kennel Klub skyder året i gang med den første internationale udstilling i Fredericia.

Kejsersnit - ændring i vilkår

2015 nærmer sig med hastige skridt og vi er alle midt i juleforberedelserne. Det nye år medfører nogle vilkårsændringer i dine forsikringer.

Opdrætter interview med Kennel Orinell

Vi har taget en snak med opdrætter Mette Juhl Maj, der opdrætter Chow Chow under kennelnavnet Orinell med stor succes gennem mange år.

Hvad ser dommeren efter i udstillingsringen?

Hvorfor dømmer dommeren på en bestemt måde? Hvad kræves der for at blive dommer og hvad skal du tænke på som udstiller? Det var nogle af de spørgsmål som Hans Rosenberg svarede på ved en forelæsning for Uppsala Läns K...

Mød Agria på World Dog Show i Helsingfors

Agria er på plads med en stor skandinavisk stand på verdensudstillingen. Kig forbi vores Breeders Lounge og få en lille gave. Du kan også deltage i vores konkurrence og vinde en overnatning på Gothia Towers i forbinde...

Hvalpe-tipsfunktion

Vores hvalpe-tips-funktion er blevet meget populær. Et rigtig godt værktøj til dig som opdrætter, der ønsker at sikre dine hvalpe det bedst mulige i fremtiden.

Brucellose – en risiko ved hundeavl på tværs af grænser

Dyrlæge Bodil Ström Holst er specialist i hunde og kattes formering. I dag arbejder hun på SLU (Sveriges Landbrugsuniversitet), men hun har tidligere arbejdet med smitsomme sygdomme på SVA (Statens Veterinærmedicinske...

Vi ses i Ballerup!

Dansk Kennel Klub afholder international udstilling i Ballerup i weekenden den 21-22 september. Igen skal vi nyde smukke hunde fra alle 10 grupper fordelt på lørdag og søndag – hvor der er Københavnsvinder titel på spil!

International hundeudstilling i Vejen

Dansk Kennel Klub afholder international udstilling i Vejen. Igen skal vi nyde smukke hunde fra alle 10 grupper fordelt på lørdag og søndag.

Gik du glip af Brenda da hun besøgte Danmark sidste gang?

Agria Dyreforsikring inviterer hundeopdrættere til spændende foredrag: Breed risks of disease and death in dogs. International perspective and use of insurance data.

1 / 4