Vi har som noget helt nyt, fået lavet en video der beskriver Agria Avlsforsikring.Vi håber, den vil være med til at give dig et bedre overblik over hvad vi kan tilbyde dig som opdrætter og hvilke fordele der er for både dig og dine hvalpekøbere med Agria Avlsforsikring.

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og dine hvalpekøbere, så kontakt din lokale forsikringsrådgiver. Har du allerede dine hunde forsikret hos Agria? Er du i tvivl om du har den rette dækning, eller vil du have gennemgået dine forsikringer? Så kontakt din lokale forsikringsrådgiver.

Agria Breeders Club

Agria Breeders Club er en af Europas største opdrætterklubber. Som medlem af Agria Breeders Club  får du adgang til gratis arrangementer, nyheder og nyttig information. Når du bidrager til at dine hvalpekøbere forsikrer deres hvalpe hos Agria, får du 100 point for hver hvalp der tegner forsikring. Hvis du derupover tipser os om dine hvalpekøbere inden hvalpen bliver leveret, får du en lækker hvalpefleece til hver hvalp. 

Dine opsparede point kan benyttes til køb af lækre produkter i Agria Breeders Shop. Tilmeld dig Agria Breeders Club allerede i dag og få 200 startpoint. Det er gratis at være medlem og du behøver ikke have dine hunde forsikret hos Agria.

Vil du se flere videoer?

Agria Dyreforsikring har lanceret en hel serie videoer som inspiration til hundeejere. Her kan du se hvordan du med regelmæssig pleje kan undgå mange almindelige skader og sygdomme.

Gode råd til hundeejere