Område: Hund Artiklar om sygdom

Pas godt på din gamle hund

Det er ikke sjældent at hunde bliver mere end ti år gamle. Der er dog større risiko for skader og sygdom, når alderen kommer deropad. Læs her, hvilke symptomer du som hundeejer kan være særligt opmærksom på, når hunde...

Hver tredje hvalp bliver syg det første år

Allerede i løbet af det første leveår ender hver tredje hvalp hos dyrlægen. I mange tilfælde skyldes dyrlægebesøget problemer, som hvalpeejeren med den rette viden nemt kan forebygge derhjemme.

Søg penge til hunde- og katteforskning 2018

Hvert år giver Agria og Svenske Kennelklub´s Forskningsfondpenge til videnskabelig forskning om selskabsdyr. Nu er det tid til at ansøge om forskningsmidler fra Agrias Forskningsfond for 2018. 

Fido må ikke blive for fed

 Hver tredje hund er overvægtig og i risikozonen for at udvikle alvorlige sygdomme.

Tumorer – en almindelig årsag til dyrlægebesøg

Mælkekirtelknuder er den mest almindelige årsag til, at Agria udbetaler erstatning på sygeforsikringer. Hudtumorer, det vil sige gevækster af forskellig art, både ufarlige og ondartede, er også højt på listen.

Mave-/tarmsygdomme hos hund

Mave-/tarmsygdomme forekommer tit hos vores hunde. Hunde kaster op og får diarre. I mildere tilfælde bliver afføringen bare lidt tynd og flydende i andre tilfælde sprøjter det ud af hunden. Afføringen kan bliver helt ...

Er hunden syg - kend din hunds normale tilstand

Hvis ulykken er ude, kan det betyde liv eller død at kunne give sin hund førstehjælp. Dyrlæge Ylva Tryggers holder tit forelæsninger om dette emne. 

Er dit kæledyr forsikret?

Danske kæledyr er underforsikrede, og det kaster mange familier ud i et dilemma, når først skaden er sket. Er der råd til at operere?