Konkurrencen blev arrangeret da Agrias opdrætterklub - Agria Breeders Club - lanserede sin Facebook-side i starten af oktober.

Med rejsen indgår fly fra Danmark til Birmingham, England med overnatning på Hotel Hilton som ligger i gåafstand fra den store NEC-messecenter hvor Crufts afholdes.

Anna glæder sig til turen

– Min welsh corgi cardigan tæve kvalificerede sig Hillerød i 2010 til at deltage i Crufts 2011. Desværre fik min mor konstateret en alvorlig hjertefejl i slutningen af 2010, hvor hun blev hasteopereret d. 23. december 2010. Det tog hårdt på hele familien og jeg bestemte mig derfor for, ikke at tage afsted til Crufts. Meningen var, at min mor og jeg skulle have været i England sammen, da vi har kennel sammen, vi opdrætter Welsh Corgi Cardigans.

Jeg vil rigtig gerne kunne invitere min mor med til Crufts 2012, så vi kunne få en rigtig hyggelig tøsetur sammen, for at fejre, at hun igen er frisk. Vi glæder os allermest til at opleve den specielle stemning, som alle der har oplevet det fortæller om. Vi vil gerne se Welsh Corgi Cardigan - de skal bedømmes på 3. dagen. Dette vil også være en helt speciel oplevelse, da det i år er en dansk dommer, Kim Vigsøe Nielsen, der skal dømme racen. Kim Vigsøe Nielsen er indehaver af Kennel Blondie's, hvor jeg har købt mit tæve Gaia (min tæve Blondie's Goodnight Girl).