Sygdomme og skader har ingen alder

Mange sygdomme og skader kommer med årene og selvom man måske ikke vil udsætte sit dyr for en stor operation på grund af dens alder, så kan selv en mindre skade eller sygdom blive til en større udgift. Din gamle hund eller kat kan for eksempel rammes af opkast eller diarré som ikke kræver operation, men den skal måske indlægges på dyreklinikken for at få drop og hjælp til at komme sig. Et akut besøg på dyreklinikken kan hurtigt koste mellem 5.000 og 15.000 kr.

Hvornår skal du få lavet en dyrelægeattest?

Nogle gange kræver vi en dyrlægeattest for at tegne eller forhøje dækning på en forsikring.

Vi har brug for en dyrlægeattest:

  • Hvis din hund eller kat er fyldt 6 år.
  • Hvis du tegnet livsforsikring på mere end 20.000 kr. (hund) eller 15.000 kr. (kat).
  • Hvis din hund er importeret fra et land uden for Norden inden for de sidste 4 måneder.

Alle der ønsker at tegne forsikring eller forhøje en eksisterende dækning,  skal afgive en helbredserklæring om hvert dyr der skal forsikres.

Helbredserklæringen består af spørgsmål der handler om allehundens/kattens tidligere eller nuværende sygdomme ellers skader.

Hedbredserklæringen kan afgives mundtligt eller skriftligt og bliver registreret på det enkelte dyr. Har hunden eller katten fejlet noget før den bliver forsikret, tager vi stilling til om det har indflydelse på den dækning vi kan tilbyde (om der eventuelt kommer forbehold på forsikringen).

Du kan hente dyrlægeattesten her

Ingen undskyldning

Nu kan du tegne sygeforsikring på alt lige fra din unge hvalp/killing til din ældre hund/kat. Kontakt os og få et tilbud på sygeforsikring. Man kan som bekendt ikke købe sig til kærlighed, men med en sygeforsikring kan du købe dig til tryghed – for dig og dit kæledyr!