Område: Hund Artiklar om vinter

Er et hundedækken nødvendigt om vinteren?

Pynt, pjat eller nødvendigt? Mennesker har brug for overtøj om vinteren, men gælder det samme for hunde, eller er al hundetøjet blot et udtryk for hundeejeres kærlighed til dyremode?

Influenzasæsonen hærger: Kan vi smitte vores hunde?

Vinteren er over os, og med den er årets influenzasæson skudt i gang. Har man en hund, kan man glæde sig over at have en at hygge med, når man ligger syg – men kan vi mennesker egentlig smitte vores hunde med influenza?

Sådan får du en herlig hundevinter

Vinteren er en smuk tid både for hunde og mennesker, men det kan også være besværligt. Derfor giver vi her nogle gode råd til, hvordan du og din hund får en sjovere vinter sammen.

Vinteren er højsæson for kennelhoste

Mange danske hunde rammes i denne tid af kennelhoste. Det skyldes årstiden, men også at sygdommen er meget smitsom. Det kan virke voldsomt, når hunden får hosteanfald, men kennelhoste er normalt ikke farligt.

Sne og kulde: Sådan får du bedst din hund gennem vinteren

Vinteren har for alvor ramt Danmark. Og selvom de fleste hunde synes, at det hvide drys på græs og veje er sjovt, så skal du alligevel tage et par forholdsregler, når du skal lufte din firbenede ven i det kolde vejr. ...

Gør vinteren lettere for hunden

Mørket, kulden og sneen stiller større krav til hundeejere. Men med enkle midler kan du blive fri for sneklumper i pelsen, undgå fugt- og saltskader i poterne og sørge for, at vinteren er en lige så dejlig tid på året...