Område: Hund Artiklar om hvalp

Hver tredje hvalp bliver syg det første år

Allerede i løbet af det første leveår ender hver tredje hvalp hos dyrlægen. I mange tilfælde skyldes dyrlægebesøget problemer, som hvalpeejeren med den rette viden nemt kan forebygge derhjemme.

Artiklar
Det gode hvalpekøb – undgå at købe ”hvalpen i sækken”

Når valget er faldet på at få hvalp, er forventningerne til fremtiden store og fyldt med glæde. Men hvorfor ender mange så med at købe ”hvalpen i sækken”?

Artiklar
Omplaceringshund i stedet for hvalp

Kan du forestille dig at få en omlaceringshund? Her fortæller vi, hvad du i så fald bør tænke på. 

Artiklar
Danskerne skal klædes bedre på til hundekøb

Det er nemt at købe hund, og danskerne kan købe hund lige hvor og når, de ønsker det. Alle hvalpe er nuttede, men hvordan finder du den, der matcher dig? 

Artiklar
Sådan gør du hjemmet klar til din nye hvalp

En hvalp kommer nemt galt af sted. Nye hundeejere kan med små ændringer i hjemmet undgå de værste ulykker. 

Artiklar
Alene hjemme-træning En af forudsætningerne for at have hund er, at den kan være alene hjemme i nogle timer. Derfor er det vigtigt, at hvalpen tidligt trænes, så den føler sig tryg ved at være alene hjemme. Artiklar
Hvalpetilbud: Syge- og ansvarsforsikring i ét

Vores mission er at skabe tryghed for dyr og mennesker. Derfor har vi udviklet en hvalpeforsikring, der giver din hvalp livslang forsikring mod sygdom og skader - kombineret med den lovpligtige hundeansvarsforsikring.

Artiklar
En hund mere i familien Mange hundeejere spekulerer på om de skal anskaffe sig endnu en hund. Men kan det godt gå? Ja, det kan godt gå. Her er nogle tips, der giver den "nye" hund en god start på livet. Artiklar
Sådan bliver din hvalp renlig

Renlighed er af naturlige årsager, noget man straks begynder at træne, når hvalpen flytter ind. Det er vigtigt, ikke at råbe ad hunden, hvis den tisser (eller det der er værre) indendørs. 

Artiklar
Aktiver din hvalp Alle hvalpe er selvstændige individer og helt forskellige fra hinanden. Nogle hvalpe er rigtig skrappe til at sætte deres nye ejere på arbejde, mens andre er lærenemme og relativt lette at have med at gøre. Artiklar