Hundeartikler

Pas på Fido i december - julemad er ikke hundeæde
05-12-2017 Tal fra Agria Dyreforsikring viser, at december måned er den tid på året, hvor flest hunde må forbi en dyrlæge på grund af madforgiftning. Det skyldes, at velmenende ejere fodrer hunden med julemad, som den ikke kan t...
Lader du lorten ligge?
30-11-2017 Er du en af de hundeejere, der ikke samler hundens efterladenskaber op, så er der god grund til at læse med her. Du bidrager nemlig til et øget smittepres, der i værste fald kan slå en hund ihjel. 
Når hunden skal aflives
28-11-2017 Mange hundeejere frygter den dag, de er nødt til at tage beslutningen om at aflive deres hund. Her forklarer vi, hvordan aflivningen foregår, og hvad der sker med hunden efter aflivningen.
Læsehunden Molly er hele Danmarks dyrehelt
06-11-2017 Hunden Molly blev i går kåret som vinder af kampagnen Danmarks Dyrehelt 2017. Molly er en såkaldt “læsehund”, der hjælper børn med læsevanskeligheder til at blive bedre til at læse ved sin blotte tilstedeværelse. 
Hunden Einstein fandt tilskadekommen mand i busk, og er nu kåret som jysk dyrehelt
13-10-2017 Hunden Einstein opsnusede i foråret en ældre, tilskadekommen mand i en busk i Brørup. Takket være Einstein blev manden fundet, hentet af ambulance og bragt i sikkerhed. I går vandt Einstein titlen som ugevinder i Jyll...
Hunden Molly hjælper børn med at læse, og nu er den kåret som fynsk dyrehelt
13-10-2017 Hunden Molly blev i går kåret som regional, fynsk vinder i Agria Dyreforsikrings kampagne Danmarks Dyrehelt 2017. 
Pas på hunden og katten i efterårsmørket
09-10-2017 Efteråret er snart over os for alvor. Med efteråret kommer mørket, og det bliver svært at se kæledyrsejere på gåtur både tidligt om morgenen og om aftenen.
Stærkt samarbejde for hundenes skyld
27-09-2017 Agria Dyreforsikring og DcH har indgået en femårig strategisk samarbejdsaftale, med det formål sammen at støtte udviklingen af hundetræning og -sport i Danmark. Det er ikke hver dag, at den slags aftaler handles på pl...
Følg hundehvalpen Daisy
08-09-2017 Agria Dyreforsikring er mere end bare dyreforsikring. Vi har lavet en dokumentarserie om en familie der anskaffer sig en hund. Serien kan ses på Facebook og YouTube.
Blivende mælketænder
11-08-2017 Når hvalpen skifter tænder kan det ske at en eller flere mælketænder bliver siddende. Det kaldes for persisterende mælketænder og kan i værste fald forårsage bidfejl.