Hundeartikler

Laila gik i hvalpe-fælden: Arthur var fra hundefabrik
15-06-2017 Laila Callesen havde godt hørt om de såkaldte hundefabrikker, da hun gik på nettet for at købe en ny hvalp i februar. Alligevel gik hun i hvalpe-fælden. Den nye hvalp var syg, og den krævede hurtig dyrlægehjælp på gru...
Sådan beskytter du dit kæledyr mod flåter
02-06-2017 Sommeren er over os, og det betyder, at flåterne for alvor er aktive. Både hunde og katte kan blive bidt og ramt af flåtbårne sygdomme. Agria Dyreforsikring fortæller dig, hvordan du genkender symptomerne og undgår sy...
Kelpien Aussie elsker at gå spor
31-05-2017 Niårige Aussie er landet på den rette hylde. Aussies ejer Maibritt har selv trænet ham op, men der skulle gå mange år, før Aussie kom til at udfolde sine gode evner som sporhund på konkurrenceniveau. 
Din hund kan komme i livsfare i påsken
07-04-2017 For mange danskere byder påsken på familiehygge og gode påskefrokoster. Men idyllen kan på få øjeblikke blive forvandlet til et mareridt, hvis du ikke holder øje med din hund, og den stikker snuden i lækkerierne. Her ...
Det gode hvalpekøb – undgå at købe ”hvalpen i sækken”
29-03-2017 Når valget er faldet på at få hvalp, er forventningerne til fremtiden store og fyldt med glæde. Men hvorfor ender mange så med at købe ”hvalpen i sækken”?
Forsikring til jagthunden
13-03-2017 Jagthunderacerne er gennem generationer avlet til vidt forskellige jagtlige formål, men ens for dem alle er, at de kan komme galt af sted på jagt og derhjemme. 
4,6 millioner til sundere hunde og katte: Agria donerer midler til forskning i kæledyrs sygdomme
06-03-2017 Forskerne skal fordybe sig i hvordan hunde med almindelige problemer som hjertesvigt, artrose eller rygsmerter kan hjælpes optimalt for at forbedre dyrenes helbred. 
Agria Altid - unikt hvalpetilbud
17-02-2017 Agria Altid hundeforsikring er et unikt tilbud til dig, der sygeforsikrer din hvalp fra den er helt lille.
Sådan får du en herlig hundevinter
03-01-2017 Vinteren er en smuk tid både for hunde og mennesker, men det kan også være besværligt. Derfor giver vi her nogle gode råd til, hvordan du og din hund får en sjovere vinter sammen.
Hundredvis af hunde bliver syge i julen
09-12-2016 Juleflæsk, chokolade og ufordøjelige nødder ender alt for ofte i hundes maver i julemåneden. Ifølge tal fra Agria Dyreforsikring er december den måned, hvor flest hunde ender hos dyrlægen med forgiftning.