Hundeartikler

Hunden Einstein fandt tilskadekommen mand i busk, og er nu kåret som jysk dyrehelt
13-10-2017 Hunden Einstein opsnusede i foråret en ældre, tilskadekommen mand i en busk i Brørup. Takket være Einstein blev manden fundet, hentet af ambulance og bragt i sikkerhed. I går vandt Einstein titlen som ugevinder i Jyll...
Hunden Molly hjælper børn med at læse, og nu er den kåret som fynsk dyrehelt
13-10-2017 Hunden Molly blev i går kåret som regional, fynsk vinder i Agria Dyreforsikrings kampagne Danmarks Dyrehelt 2017. 
Pas på hunden og katten i efterårsmørket
09-10-2017 Efteråret er snart over os for alvor. Med efteråret kommer mørket, og det bliver svært at se kæledyrsejere på gåtur både tidligt om morgenen og om aftenen.
Stærkt samarbejde for hundenes skyld
27-09-2017 Agria Dyreforsikring og DcH har indgået en femårig strategisk samarbejdsaftale, med det formål sammen at støtte udviklingen af hundetræning og -sport i Danmark. Det er ikke hver dag, at den slags aftaler handles på pl...
Følg hundehvalpen Daisy
08-09-2017 Agria Dyreforsikring er mere end bare dyreforsikring. Vi har lavet en dokumentarserie om en familie der anskaffer sig en hund. Serien kan ses på Facebook og YouTube.
Blivende mælketænder
11-08-2017 Når hvalpen skifter tænder kan det ske at en eller flere mælketænder bliver siddende. Det kaldes for persisterende mælketænder og kan i værste fald forårsage bidfejl.
Har du styr på din vandhund?
17-07-2017 Når vejret bliver godt, flygter danskerne til stranden, men det er ikke kun os mennesker, der kan trænge til at blive kølet ned med en dukkert. 
Hvordan skal fremtidens hundeforsikringer se ud?
28-06-2017 Er du engageret hundeopdrætter? Har du lyst til at påvirke udviklingen inden for dyreforsikringer? Så giv din mening til kende:
Hvad skal fremgå af regningen
26-06-2017 Vi modtager mange regninger hver dag og det er ikke altid let at finde hoved og hale i sagerne.
Laila gik i hvalpe-fælden: Arthur var fra hundefabrik
15-06-2017 Laila Callesen havde godt hørt om de såkaldte hundefabrikker, da hun gik på nettet for at købe en ny hvalp i februar. Alligevel gik hun i hvalpe-fælden. Den nye hvalp var syg, og den krævede hurtig dyrlægehjælp på gru...