Hundeartikler

Blivende mælketænder
11-08-2017 Når hvalpen skifter tænder kan det ske at en eller flere mælketænder bliver siddende. Det kaldes for persisterende mælketænder og kan i værste fald forårsage bidfejl.
Har du styr på din vandhund?
17-07-2017 Når vejret bliver godt, flygter danskerne til stranden, men det er ikke kun os mennesker, der kan trænge til at blive kølet ned med en dukkert. 
Hvordan skal fremtidens hundeforsikringer se ud?
28-06-2017 Er du engageret hundeopdrætter? Har du lyst til at påvirke udviklingen inden for dyreforsikringer? Så giv din mening til kende:
Hvad skal fremgå af regningen
26-06-2017 Vi modtager mange regninger hver dag og det er ikke altid let at finde hoved og hale i sagerne.
Laila gik i hvalpe-fælden: Arthur var fra hundefabrik
15-06-2017 Laila Callesen havde godt hørt om de såkaldte hundefabrikker, da hun gik på nettet for at købe en ny hvalp i februar. Alligevel gik hun i hvalpe-fælden. Den nye hvalp var syg, og den krævede hurtig dyrlægehjælp på gru...
Sådan beskytter du dit kæledyr mod flåter
02-06-2017 Sommeren er over os, og det betyder, at flåterne for alvor er aktive. Både hunde og katte kan blive bidt og ramt af flåtbårne sygdomme. Agria Dyreforsikring fortæller dig, hvordan du genkender symptomerne og undgår sy...
Kelpien Aussie elsker at gå spor
31-05-2017 Niårige Aussie er landet på den rette hylde. Aussies ejer Maibritt har selv trænet ham op, men der skulle gå mange år, før Aussie kom til at udfolde sine gode evner som sporhund på konkurrenceniveau. 
Din hund kan komme i livsfare i påsken
07-04-2017 For mange danskere byder påsken på familiehygge og gode påskefrokoster. Men idyllen kan på få øjeblikke blive forvandlet til et mareridt, hvis du ikke holder øje med din hund, og den stikker snuden i lækkerierne. Her ...
Det gode hvalpekøb – undgå at købe ”hvalpen i sækken”
29-03-2017 Når valget er faldet på at få hvalp, er forventningerne til fremtiden store og fyldt med glæde. Men hvorfor ender mange så med at købe ”hvalpen i sækken”?
Forsikring til jagthunden
13-03-2017 Jagthunderacerne er gennem generationer avlet til vidt forskellige jagtlige formål, men ens for dem alle er, at de kan komme galt af sted på jagt og derhjemme.