Hundeartikler

4 måder at hjælpe en skudræd hund
13-11-2018 Nytår kan være et sandt mareridt for rædselsslagne hunde og deres ejere. Her fortæller hundetræner Frederik Steen om fire forskellige måder at hjælpe en skudræd hund. 
Hver tredje hvalp bliver syg det første år
03-10-2018 Allerede i løbet af det første leveår ender hver tredje hvalp hos dyrlægen. I mange tilfælde skyldes dyrlægebesøget problemer, som hvalpeejeren med den rette viden nemt kan forebygge derhjemme.
Agria Dyreforsikring ny hovedsponsor for Spidshundeklubben
26-09-2018 Agria Dyreforsikring og Spidshundeklubben har indgået en femårig strategisk samarbejdsaftale. Formålet med samarbejdet er at skabe fokus på sundhed, øge kundskab om de mange spidshunde-racer samt øge bevidstheden om s...
Din hund forsøger at tale med dig
17-09-2018 Tidligere troede man, at hundes ansigtsudtryk skiftede automatisk ud fra deres følelsesmæssige tilstand. Men ifølge ny forskning bruger de bevidst forskellige ansigtsudtryk for at kommunikere med os mennesker.
Hvor ondt har hunde med gigt (artrose)?
17-09-2018 Mange hunde lider ligesom mennesker af gigt/artrose. Det kan være svært at vurdere, hvor ondt de har. Ved universitet i Uppsala, institution for neurovidenskab, har forskeren Ann Essner arbejdet på at udvikle metoder ...
Løb med din hund
17-09-2018 Løbetræning er godt og sjovt for både mennesker og hunde. Tag din hund med på løbeturen for at variere jeres træning. Her kan du læse om, hvordan din hund bliver din bedste løbemakker.
Hunde, der er passet godt på, lever længere
17-09-2018 Ny forskning viser, at hunde, som holdes i god form, og fodres så de ikke bliver overvægtige, lever længere. Det drejer sig ikke om en marginal forskel – et studie viser, at hunde, som passes godt, lever flere år læng...
Tjekliste – sådan passer du på din hund
17-09-2018 Tjekliste – sådan passer du på din hund. Følg listen og få styr på, hvad der er godt at være særligt opmærksom på som hundeejer.
De mest almindelige hunderacer i Danmark 2018
17-09-2018 De mest populære hunderacer i Danmark. Her kan du se top 20 over de mest almindelige hunderacer med blandingsracer i top efterfulgt af labrador og golden retriever.  
Kæledyr sygeforsikres som aldrig før
11-09-2018 Danske dyreejere tegner i stigende grad sygeforsikring til familiens firbenede ven. Det viser ny undersøgelse foretaget af YouGov. 46% af danske hunde, 14% katte og 38% heste er i dag forsikrede mod skader og sygdom.