Hvis ulykken skulle være ude en af de 5 første dage, er Agria Leveranceforsikring en gratis tryghed for dig og dit nye familiemedlem. Vi anbefaler dog altid, at du så hurtigt som muligt tegner en Agria Sygeforsikring. Sygeforsikringen dækker udgifter til undersøgelse, behandling og pleje, hvis din kat bliver syg eller kommer til skade.

Selvrisiko og forsikringssum

Agria Leveranceforsikring for smådyr og fugle erstatter udgifter til undersøgelse og behandling for skader opstået ved en ulykke med op til 10.000 kroner i fem dage fra og med leveringen. Du betaler en fast selvrisiko på 1.000 kroner og en variabel selvrisiko på 25 procent.

Har du adopteret et dyr fra Dyreværnet og godkendt, at Agria må kontakte dig, så modtager du en velkomstmail med et forsikringsnummer på leveranceforsikringen.

Sådan anmelder du en skade

Du kan anmelde en skade ved at indsende dyrlægekvitteringen til Agria Dyreforsikring. Du kan sende den elektronisk til skader@agria.dk eller med brev til Agria Dyreforsikring, Parkvej 1, 2680 Solrød Strand. På skadeanmeldelsen skriver du leveranceforsikringens nummer, som du har modtaget i velkomstmailen. Fra skaden er sket, har du 90 dage til at anmelde skaden til os.