Smådyrsforsikring

Gå direkte til:

Selv små dyr kan blive syge eller komme til skade og det kan medføre store udgifter hos dyrlægen. Agria Dyreforsikring tilbyder sygeforsikring til dine smådyr og burfugle. Du kan tegne forsikring til dit dyr allerede fra det fylder fire uger. Vi forsikrer også ældre dyr og har ingen øvre aldersgrænse.

Vores grundforsikring Agria Sygeforsikring erstatter hvis dit smådyr eller din fugl bliver syg eller skadet og har brug for dyrlægebehandling. Du kan også tegne livsforsikring. 

Samme tryghed gennem hele dyrets liv

Agria Sygeforsikring

Agria Sygeforsikring erstatter udgifterne til undersøgelse, behandling og pleje, hvis dit dyr bliver syg eller kommer til skade. Du kan få erstatning med op til 11.414 kr. pr. forsikringsår.

Selvrisikoen består af en fast og en variabel del. Den faste selvrisiko er 799 kr. og den variable er 25 %. Selvrisikoperioden er 125 dage, hvori der kun betales én fast selvrisiko uanset antallet af diagnoser.

  •  Du kan få erstatning med op til 11.414 kr./år
  •  Samme forsikringsbeløb hele dyrets liv
  •  Kan tegnes for smådyr og fugle som er fire uger

Beregn pris og tegn forsikring

Vilkår og skemaer

Det betaler sig at have en forsikring

 Diagnose  Udgift   Agria erstatter  Din selvrisiko*

Tumor

4.700 2.726  1.974
 Urinsten 2.800  1.301  1.499
 Knoglebrud 10.000  6.701  3.299

Eksemplet er beregnet ud fra Agria sygeforsikring med 799 kroner i fast selvrisiko og 25 procent i variabel selvrisiko. Udgifterne er priseksempler og er for at give dig en ide om hvad det kan koste, hvis dit dyr kommer galt af sted.

Hvis det værste skulle ske

Agria Liv

Med en Agria Livsforsikring kan du få erstatning, hvis dit dyr bliver så alvorligt sygt eller skadet, at det dør eller må aflives. Forsikringsbeløbet fastsættes ud fra dyrets markedsværdi (købsprisen). Forsikringen kan tegnes til ID-mærkede smådyr og ring- eller chipmærkede fugle.

  • Ingen selvrisiko
Papegøjer

Du kan tegne en livsforsikring til din papegøje, hvis den er ID- eller ringmærket og har en markedsværdi eller indkøbspris på mindst 1.000 kr. For livsforsikringsbeløb på over 20.000 kr. kræves der en dansk dyrlægeattest, som ikke er lavet for mere end 30 dage siden, fra den dag forsikringen skal begynde at gælde.

Øvrige smådyr

Du kan tegne en livsforsikring til dit dyr, hvis den er ID-mærket. Livsforsikringsbeløbet kan mindst være på 1.000 kr. og maksimum 5.000 kr. varierende efter art.

Beregn pris og tegn forsikring

Vilkår og skemaer

Selvrisiko - din del af udgiften

Selvrisiko er den del af dyrlægeudgifterne som du selv betaler. Selvrisiko består af en fast og en variabel del. Den variable selvrisiko er 25 procent. Din faste selvrisiko betaler du kun én gang pr. 125 dage regnet fra det første dyrlægebesøg. I løbet af de 125 dage, uanset diagnose, betaler du herefter kun din variable selvrisiko på 25 procent.

Fast selvrisiko:

799 kroner

Variabel selvrisiko:

25 procent

Et eksempel på selvrisiko
Marsvinet Laura har fået problemer med urinvejene - en sten har sat sig fast og det gør ondt når hun tisser. Hun må opereres. Udgiften for operationen er 5 700 kroner. Med en forsikring betaler Lauras ejer 2.224 kroner i selvrisiko mens Agria Dyreforsikring står for resten, hvilket løber op i 3.476 kroner. Uden en forsikring skulle Lauras ejer betale hele regningen selv.

 

Agria Leveranceforsikring er en speciel forsikring for dig som har købt et smådyr eller en fugl på et dyreinternat, som Agria samarbejder med. Disse forsikringer kan ikke tegnes her på hjemmesiden, men kun via det internat, hvor du har hentet dyret eller fuglen.

Læs mere om Agria Leveranceforsikring her

Her finder du link til de gældende forsikringsvilkår for smådyr. Dine forsikringsvilkår består af tre dele: Forsikringspolicen, vilkårene for den forsikring du har tegnet, samt de Generelle bestemmelser for Agrias smådyrsforsikringer. Derudover gælder Forsikringsaftaleloven og andre relevante love og forskrifter

Spar penge med gode rabatter

Ved du at Agria tilbyder forskellige rabatter på vores smådyrsforsikringer? Når du tegner en forsikring hos Agria kan du blandt andet få:

  • Mængderabat hvis du har mere end 2 smådyr eller papegøjer forsikret hos Agria
  • 10% i klub rabat hvis du er medlem af Dyrenes Beskyttelse
  • Selvrisikobonus

Kontakt os hvis du vil vide mere

  • Hvad koster en smådjursforsikring?
  • Hvorfor skal jeg forsikre mit smådyr eller fugl?
  • Skal mit smådyr være chipmærket for at kunne forsikres?

Svar på disse spørgsmål og mange flere finder du på vores liste over de oftest stillede spørgsmål om smådyrsforsikring.

Spørgsmål & svar om smådyrsforsikring