Sygeforsikring af dyr er en mulighed ikke alle kender til

”I Danmark er kun 9% af vores katte og 35% af hundene der er sygeforsikret. Med den nye film med Felix, skulle flere forhåbentligt blive oplyst om muligheden for den tryghed det kan give, at vide, at det ikke er økonomien der er afgørende hvis dyr bliver syge eller kommer galt af sted”, siger Sonja Karaoglan fra Agria Dyreforsikring.

Vi ved godt at det med forsikringer kan være lidt tørt

Filmen er lavet med lidt humor. Vi ved godt, at forsikring ikke nødvendigvis er noget folk synes er det mest spændende, så der er indbygget en hvis selvironi i den nye reklamefilm med Felix.

Vi håber, at vores dyr aldrig bliver syge, men der kan opstå mange forskellige situationer, hvor det kan være rigtig rart at have styr på sygeforsikringen.

Tegn sygeforsikring inden du henter din killing eller hvalp

Det er vigtigt, at du tegner sygeforsikringen inden din kat/hund bliver syg, da der ellers ikke er nogen dækning. Sygeforsikrer du din killing/hvalp med det samme når du henter den (eller inden) risikerer du ikke at den når at fejle noget inden du får kigget på en sygeforsikring.

Kontakt din lokale Agria forsikringsrådgiver (også aften og weekend)

Kontakt din lokale forsikringsrådgiver og få en snak om dit dyr, og lad os hjælpe dig med at finde frem til den dækning, der passer jer bedst.

Find din Agria forsikringsrådgiver her

Det tager kun ét sekund at komme galt af sted! Det kan medføre mange, smertefulde overvejelser at skulle vælge mellem en livreddende operation... eller familiens sommerferie. Et dilemma, du ikke behøver at stå i, hvis du har tegnet en sygeforsikring.

Hvis du ikke allerede har set Felix, kan du se ham her: