Katteforsikring

Gå direkte til:

Agria Altid Katteraceforsikring

 • Nu endnu bedre forsikring til alle katte
 • Inklusiv medicin og genoptræning
 • Udvidet selvrisikoperiode - 135 dage
 • Vi forsikrer alle katte, ingen aldersgrænse
 • Højeste erstatningsbeløb på markedet

Køb din katteforsikring her

Læs mere om vores katteraceforsikring her

Agria Sygeforsikring

Denne sygeforsikring erstatter ved sygdom eller skade. Den største forskel mellem Agria Altid Katteraceforsikring og Agria Sygeforsikring er at Agria Sygeforsikring har en kortere selvrisikoperiode (125 dage) og du har ingen mulighed for at hæve dit årsmaksimum i løbet af forsikringsåret. Ud over det er genoptræning ikke inkluderet i Agria Sygeforsikring.

Læs mere om Agria Sygeforsikring her

Vil du købe Agria Sygeforsikring?

Vil du købe Agria Sygeforsikring eller flytte til Agria fra et andet selskab? 

Køb din forsikring nemt og hurtigt her på hjemmesiden. Vil du flytte fra et andet selskab ringer du til os på 70101065 eller tale med din lokale forsikringsrådgiver - så hjælper vi dig.

Køb Agria sygeforsikring her

Det skal være nemt og trygt at forsikre din kat. Agria tilbyder omfattende katteforsikringer, der kan give dig og din  kat tryghed hele kattens liv, fra den aktive og frække killing til den gamle kat.

Vores grundforsikring Agria Sygeforsikring giver dig erstatning hvis din kat uheldigvis bliver syg eller skadet og får brug for dyrlægehjælp. Du kan også tegne en livsforsikring og forskellige tillægsforsikringer som passer præcis til dig og din kat. 

Beregn pris og tegn forsikring

Sådan fungerer vores katteforsikring

Forskellen mellem vores forsikringer

Det kan være svært at finde rundt i hvordan du er bedst dækket, når du tegner sygeforsikring til din kat. Her får du en kort oversigt, så du lettere kan se forskellen mellem vores mest omfattende forsikring Agria Altid Katteraceforsikring og Agria Sygeforsikring.

Agria Altid Katteraceforsikring er den mest omfattende forsikring vi har. Her får du en racetilpasset dækning - det bedste vi kan tilbyde.

Vores almindelige Agria Sygeforsikring dækker de mest gængse sygdomme og skader, som en kat kan komme ud for i sit liv. Der er nogle få begrænsninger, men ud over det får du erstatning til meget lige fra opkast, knoglebrud, cancer og diarré.

 

Vil du læse mere, kan du finde vores komplette vilkår her:

Agria Altid Katteraceforsikring (pdf)

Agria Sygeforsikring (pdf)

                                               Agria Altid Katteraceforsikring Agria Sygeforsikring
Sygeforsikring 
Receptpligtig medicin
Tandresorption (FORL)*

 
(5.000 kr.)

 
(2.583 kr.)
CT & MR skanning
Kejsersnit
Forhøjelse af erstatningssum

Genoptræning

Patellaluksation & hofteledssygdomme
Tilbageholdte mælketænder & fejlbid
Skjulte og medfødte fejl*

 

Spar penge med en forsikring

Uanset hvilken forsikring du vælger, kan du spare penge hvis din kat bliver syg eller kommer til skade. Med en forsikring undgår du at så med hele udgiften selv og dit besøg hos dyrlægen bliver ikke så dyrt for dig!

 

Selvrisiko

Du kan vælge mellem 720, 1.048 eller 2.210 kr. i fast selvrisiko samt 10 eller 20 % i variabel selvrisiko.

Diagnose 

Udgift

Agria ersatter

Din selvrisiko

Slugt fremmedlegeme

 10.500

 8.730

 1.770

Kejsersnit

 8.000

 6.480

 1.520

Påkørsel

 25.700

 22.410

 3.290

Urinstens-
operation

 10.300

 8.550

 1.750

Udgifterne er priseksempler og er for at give dig en ide om hvad det kan koste, hvis din kat kommer galt af sted. Eksemplerne er beregnet ud fra Agria sygeforsikring med 720 kroner i fast selvrisiko og 10 procent i variabel selvrisiko. 

Hvis det værste skulle ske

Gør din forsikring endnu mere tryg. Med en livsforsikring får du erstatning hvis din kat dør på grund af sygdom eller ulykkestilfælde.

Beregn pris og tegn forsikring

Sygeforsikring med unik dækning

Du kan sikre fremtiden for din kat, uanset om den bliver syg, kommer til skade, får brug for operation eller anden dyrlægebehandling.

Allerede fra killingen er 6 uger og frem til den fylder 4 månder, kan du tegne Agria Altid - en katteforsikring, der tilbyder dig og din kat livslang tryghed med en sygeforsikring med en helt unik dækning.

Tegner du sygeforsikring før din killing fylder fire måneder, får du killingerabat på 20% det første år og 10% det andet år.

 

Fordele ved forsikring før 4 mdr.

Vi vil gerne fremhæve nogle af de andre fordele du får, hvis du sygeforsikrer din killing før den fylder 4 måneder:

Dækning til:

 • Receptpligtig medicin
 • Genoptræning
 • Sygdom og skader i hofter og knæ
 • Tandresorption/FORL
 • Tilbageholdte mælketænder og fejlbid
 • Skjulte og medfødte fejl der ikke har vist symptomer før du tegnede forsikring

 

Læs mere om vores Agria Altid katteraceforsikring

Agria Tryghed

Agria Tryghed giver tilskud til pasning af din kat, hvis du selv bliver syg og derfor bliver ude af stand til at passe din kat. Vi hjælper også hvis din kat bliver syg eller skadet inden eller under en rejse. Forsikringen tegnes som et tillæg til Agria Sygeforsikring. 

 • Tilskud til pasning af din kat, hvis du selv bliver syg
 • Årlig dækning på 11.657 kr./år ud over årlig maksimum på Agria sygeforsikring
 • Forsikringen koster 104 kr./år

Agria Avl

Agria Avlsforsikring er en tryghed for dig, som er opdrætter. Forsikringen omfatter desuden dyrlægebehandling af kattekillinger for opstået sygdom eller skade fra de bliver født til de bliver 16 uger gamle (eller flytter til nyt hjem). 

Eksklusivt for opdrættere under Felis Danica eller en anden af Agria godkendt organisation:
Hvis du har mistanke om, at din kat er steril, kan du få erstatning til fertilitetsudredning fra Agria Avl. Agria Avl beskytter dig som opdrætter, hvis du sælger en kattekilling med en skjult fejl.

Læs mere under Forsikringer til opdrættere

 • Erstatter udgifter til dyrlægebehandling af dine killinger
 • Skjulte fejl forsikring for killinger
 • Fertilitetsudredning
 • Adgang til ekstra kejsersnit

Agria Skjulte Fejl

Agria Skjulte Fejl Forsikring indgår i tillægsforsikringen Agria Avl, men du kan også tegne den separat for dit kuld kattekillinger. Forsikringen erstatter, hvis du leverer en kattekilling som i løbet af de første to år viser sig at have en sygdom eller defekt, som er af stor betydning for kattens helbred og funktion og som påviseligt har været der ved leveringen, men ikke har vist symptomer. Agria Skjulte Fejl er kun for opdrættere under Felis Danica eller en anden af Agria godkendt organisation.

 • Sygeforsikring og livsforsikring op til 20.000 kr.
 • Kan give erstatning for skjulte fejl
 • Forsikringen gælder i to år og tre måneder

Hvilken selvrisiko passer bedst til dig? 

Selvrisikoen er den del af dyrlægeudgifterne, som du selv skal betale. Dit valg af selvrisko påvirker prisen på din sygeforsikring, men også den erstatning du får hvis du får brug for forsikringen.

Hos Agria betaler du kun den faste selvrisiko én gang pr 125 dage (maksimum 3 gange pr. år), også selvom der er flere forskellige sygdomme. Selvrisikoperioden starter den første dag din kat har brug for at besøge dyrlægen pga sygdom eller skade. Når den faste selvrisiko er trukket fra dine udgifter, dækker agria 80 eller 90 procent af de dækkede omkostninger i en samlet periode på 125 dage. Det vil sige at du har en variabel selvrisiko på 10 eller 20 procent. Jo lavere en fast og variabel selvrisiko du vælger, desdo højere bliver din erstatning fra forsikringen - til gengæld betaler du lidt mere i forsikringspræmie.

Fast selvrisiko:

Du kan vælge en fast selvrisiko på 720 kr, 1.048 kr eller 2.210 kr.

Variabel selvrisiko:

Du kan vælge mellem 10 og 20%

Et eksempel på selvrisiko
Katten Maja har fået problemer med urinvejene - en sten har sat sig fast og det gør ondt når hun tisser. Hun må opereres. Udgiften for operationen er 8.700 kr. Med en sygeforsikring betaler Majas ejer 1.590 kr. i selvrisiko mens Agria Dyreforsikring står for resten, hvilket løber op i 7.110 kr. Uden en sygeforsikring skulle Majas ejer betale hele regningen selv. Eksemplet er beregnet ud fra en fast selvrisiko på 720 kr. og 10 procent i variabel selvrisiko.

Agria Leveranceforsikring er en speciel forsikring for dig som har købt kat på et dyreinternat, som Agria samarbejder med. Disse forsikringer kan ikke tegnes på webben, men kun via det internat, hvor du har hentet katten.

Læs mere om Agria Leveranceforsikring her

Her finder du link til de gældende forsikringsvilkår for katte. Dine forsikringsvilkår består af tre dele: Forsikringspolicen, vilkårene for den forsikring du har tegnet, samt de Generelle bestemmelser for Agrias smådyrsforsikringer. Derudover gælder Forsikringsaftaleloven og andre relevante love og forskrifter.

Spar penge med gode rabatter

Ved du at Agria tilbyder forskellige rabatter på vores katteforsikringer? Når du tegner en forsikring hos Agria kan du blandt andet få:

 • Killingerabat 
 • Opdrætterrabat 
 • Mængderabat 
 • Klub rabat 
 • Selvrisikobonus

Læs mere om rabat på katteforsikring

 • Hvad koster en katteforsikring?
 • Hvad er forkellen på forskellige forsikringer?
 • Hvornår kræver vi dyrlægeattest?

Svar på disse spørgsmål og mange flere finder du på vores liste over de oftest stillede spørgsmål om katteforsikring.

Spørgsmål & svar om katteforsikring

Det bedste ved vores katteforsikringer

 • Højeste erstatningsbeløb på markedet
 • Samme dækning hele kattens liv
 • Vores mest omfattende dækning 
 • Forsikring allerede fra 6 uger

Køb din katteforsikring her

Få erstatning for dine dyrlægeudgifter. Med vores forsikring kan du være tryg hvis din kat bliver syg eller kommer til skade.

Vi gør det nemt at være tryg!

Rabatter

Rabat på katteforsikringen

Der findes mange forskellige rabatter, når du vælger forsikring hos Agria. Du kan blandt andet få rabat hvis du er opdrætter, men også hvis du er medlem af en katteklub.

Læs mere om rabatter

Direkte Skadesrefusion

Stor regning?

Vi afregner direkte til klinikken. Du betaler kun din egen del (fast og variabel selvrisiko, og ikke dækkede udgifter som f.eks. foder).

Hvilke klinikker har Direkte skadesrefusion

Katteopdrætter

Er du opdrætter?

Få erstatning til fertilitetsudredning, kejsersnit, dækning til dyrlægeudgifter til dine kattekillinger og meget andet.

Læs mere om Agria avl