"Racekatten er en landsdækkende katteforening, som blev stiftet i 1943, der hører under landsorganisationen Felis Danica. De er specialister i racekatte og Agria er nordens største udbyder af sygeforsikringer til dyr. Det er derfor oplagt at indlede et samarbejde, der støtter op om kattesporten og sund katteavl og samtidig bidrager til at øge forsikringsgraden for de mange katte i Danmark. Vi ser frem til et godt samarbejde til gavn for klubbens medlemmer og katte i almindelighed", siger Tine Antvorskov, direktør for Agria Dyreforsikring.

Aftalen løber i tre år

Agria Dyreforsikring slog dørene op i Danmark den 1. januar 2011, og er vokset eksplosivt lige siden. Takket være en målrettet indsats, er det lykkedes at højne sygeforsikringsgraden på katte i Danmark til 14%* (i 2016 var det 11%). Selskabet har enorm viden og ekspertise fra det svenske marked hvor man har forsikret katte i over 129 år, og den viden kommer de danske katteeejere til gode.

"Racekattens medlemmer består ikke kun af opdrættere af racekatte, men også af huskatteejere der udstiller, og kælekatteejere, der gerne vil være en del af et fællesskab omkring vores fælles hobby, ved deltagelse i vores temamøder og hyggelige sociale arrangementer. Det var derfor oplagt for os, at indlede et samarbejde med Agria, så vi i samarbejde kan tilbyde Racekattens medlemmer en god forsikring til en favorabel pris og sammen sikre at flere katte bliver forsikrede til gavn for både kattene og ejerne. Vi ser i Racekatten frem til et godt samarbejde i årene fremover, med Agria som vores hovedsponsor", siger Pia Børgesen, formand for Racekatten.

Fordele til medlemmer af Racekatten

  • Alle medlemmer af Racekatten får 10% rabat på katteforsikringer hos Agria. Rabatten kan kombineres med andre rabatter (Dyreværnet, opdrætterrabat, samlingsrabatter m.m.) - der er dog maksimum rabat på 35%. Rabatten gives også til eksisterende Agria-kunder som er medlem af klubben.
  • Relevante foredrag kun for klubbens medlemmer fx. om avl, reproduktion, træning, adfærd, sundhed eller lignende.
  • Agria præmier til klubudstillinger.
  • Omfattende sundhedsstatistikker på katteracer:
    Agria Breed Updates (racestatistik)
  • Mulighed for at give indput til fremtidig produktudvikling med fokus på racekatte.

Om undersøgelsen

Undersøgelsen er gennemført af analyseinstituttet YouGov. Der er i alt gennemført 1018 CAWI-interview med danskere i alderen 18+ år i perioden 27. marts - 14. april 2018. Undersøgelsen er også gennemført i Sverige i perioden 4. - 13. april. Her er 1026 svenskere i alderen 18+ blevet interviewet.