Område: Hund Artiklar om konkurrence

Kelpien Aussie elsker at gå spor

Niårige Aussie er landet på den rette hylde. Aussies ejer Maibritt har selv trænet ham op, men der skulle gå mange år, før Aussie kom til at udfolde sine gode evner som sporhund på konkurrenceniveau. 

Golden retrieveren Valter reddede lille Mie, da hun var gået gennem isen!

Det gule lyn Valter spurtede til undsætning, da hans ejers 10-årige datter var gået gennem isen. Med den helteindsats blev han kåret som ugevinder i Agria Dyreforsikrings konkurrence om at blive Danmarks Dyrehelt.

Uldtotten Max forhindrede gigtsyge Kathrine i at ende i kørestol

Den lille hund Max er blevet kåret til en af de fire ugevindere i Agria Dyreforsikrings konkurrence om at blive Danmarks Dyrehelt. Max forhindrede gigtsyge Kathrine Nielsen i at ende i en kørestol, da hun som barn fik...

Servicehunden Mocca er Christinas kammertjener, ven og forlængede arm

Mocca er en sort labrador på fire år. Hunden arbejder som servicehund hos Christina Davidsen, der bor i Rødovre. Mocca kan nu også kalde sig for en af Danmarks Dyrehelte.

Er dit kæledyr hele Danmarks dyrehelt?

Sammen med førende dyreorganisationer i Danmark og skuespiller Silas Holst, går Agria Dyreforsikring de næste uger på jagt efter hele Danmarks dyrehelt.

Vi er i julehumør og det vil vi gerne dele med dig

Spred det gode julehumør til dine venner med en ”julegave” fra Agria.

Vind billet til Hest og Rytter i Herning den 6 – 9 marts

Vi har for første gang i år en stand på Hest og Rytter, og udlodder hermed 10 fribilletter. Agria Danmark tilbyder ikke hesteforsikringer endnu, men mange hestefolk har jo også hunde og katte, og vi glæder os utroligt...

Hvalpekonkurrence

Har du eller skal du snart have en hvalp? Del dit bedste billede eller video med os andre og vær med i konkurrencen om lækre præmier fra Agria. Ny vinder udtrækkes hver uge i maj og juni måned.

Hvor legesyg er din hvalp?

Del din sjoveste hvalpevideo, og vind flotte præmier!

Vinder juni – den sjoveste og sødeste hvalpevideo

Juni måneds vinder af konkurrencen om den sødeste/sjoveste hvalpevideo blev Mette Filrup fra Ringe med videoen ”Emmy og Børge leger”.

1 / 2