Område: Hund Artiklar om konkurrence

Kelpien Aussie elsker at gå spor

Niårige Aussie er landet på den rette hylde. Aussies ejer Maibritt har selv trænet ham op, men der skulle gå mange år, før Aussie kom til at udfolde sine gode evner som sporhund på konkurrenceniveau. 

Dyrehelt: 11-årige Marcus har ADHD - hunden Molly aflæser hans humør og forhindrer, at verden ramler

Hunden Molly fra Kalundborg er kåret som sjællandsk ugevinder i Agria Dyreforsikrings konkurrence om at blive Danmarks Dyrehelt 2016. Molly sørger for, at 11-årige Marcus kan fokusere, få ro og grine en masse i en hve...

Ny Dyrehelt - Hesten Abel reddede Cecilia

19-årige Cecilia tog smertestillende medicin og var bundet til kørestol - så mødte hun hesten Abel, der ændrede alt.

Er dit kæledyr Danmarks Dyrehelt 2016?

Agria Dyreforsikring og førende dyreorganisationer går igen i år på jagt efter hele Danmarks Dyrehelt. Alle kæledyr har en chance for at vinde den fine titel, hvis de tilmelder sig konkurrencen på Facebook.

Vind billetter til Roskilde Dyrskue 2016

Så er det konkurrencetid! Vind billetter til Roskilde dyrskue - Danmarks største dyrskue!

Det mest ”julede” dyr på Agria.dk

Hver dag frem til jul vælger vi Agria.dk’s mest julede dyr. Er det dit dyr der kigger ud af kalenderlågen, belønnes du med en lille julegave fra Agria.

Golden retrieveren Valter reddede lille Mie, da hun var gået gennem isen!

Det gule lyn Valter spurtede til undsætning, da hans ejers 10-årige datter var gået gennem isen. Med den helteindsats blev han kåret som ugevinder i Agria Dyreforsikrings konkurrence om at blive Danmarks Dyrehelt.

Uldtotten Max forhindrede gigtsyge Kathrine i at ende i kørestol

Den lille hund Max er blevet kåret til en af de fire ugevindere i Agria Dyreforsikrings konkurrence om at blive Danmarks Dyrehelt. Max forhindrede gigtsyge Kathrine Nielsen i at ende i en kørestol, da hun som barn fik...

Servicehunden Mocca er Christinas kammertjener, ven og forlængede arm

Mocca er en sort labrador på fire år. Hunden arbejder som servicehund hos Christina Davidsen, der bor i Rødovre. Mocca kan nu også kalde sig for en af Danmarks Dyrehelte.

Er dit kæledyr hele Danmarks dyrehelt?

Sammen med førende dyreorganisationer i Danmark og skuespiller Silas Holst, går Agria Dyreforsikring de næste uger på jagt efter hele Danmarks dyrehelt.

1 / 2