Formålet med samarbejdet er at skabe fokus på sundhed hos de danske hunde, at videreudvikle godt hundeejerskab, samt at skabe de bedste forudsætninger for de hunde og ejere der dyrker sport sammen.

Agria Dyreforsikring ny hovedsponsor for Danmarks civile Hundeførerforening

"Vi vil gerne støtte op om hundesporten, og DcH er den største samlende organisation i Danmark inden for hundetræning. DcH tilbyder en bred vifte af træning inden for mange genrer. Fra hvalpetræning, og helt op til hundesport på elite niveau. Vi ser frem til et godt samarbejde, til gavn for DcH’s medlemmer og hundesporten i det hele taget," siger Sonja Karaoglan, direktør for Agria Dyreforsikring. 

Agria Dyreforsikring slog dørene op i Danmark den 1. januar 2011, og er vokset eksplosivt lige siden. Takket være en målrettet indsats, er det lykkedes at højne sygeforsikringsgraden på hunde i Danmark fra under 25% til nu 39%*. Selskabet har enorm viden og ekspertise fra det svenske marked hvor man har forsikret hunde i over 126 år, og den viden kommer de danske hundeejere til gode.

10% i rabat

”Vi er meget glade for aftalen med Agria Dyreforsikring, og vi ser frem til et aktivt samarbejde over de næste fem år. Det er super at få en hovedsponsor som er specialist og oprigtigt interesseret i dyr. Jeg er sikker på at det både vil komme vores medlemmer og hundesporten til gode” siger Jan E. Nielsen, forretningsfører for DcH.

Fordele til medlemmer af Danmarks Civile Hundeførerforening

Er din hund ansvarsforsikret hos Agria, er det ikke nødvendigt at tegne udvidet ansvarsforsikring når du træner hund i DcH regi. Heller ikke selvom du træner IPO eller rundering.

Har du hund, så ved du også, hvor dyrt det kan bliver, hvis hunden kommer til skade eller ligefrem må aflives. Som medlem af DcH får du 10 procent rabat på forsikring af din hund.

Offentliggjort til DM

Vi havde fornøjelsen af at offentliggøre vores samarbejde med DcH til Danmarks Mesterskabet. En dejlig dag med masser af dygtige hunde og førere. 

Fotograf: Erik Hansen

*Undersøgelsen er gennemført af analyseinstituttet YouGov på vegne af Agria Dyreforsikring. Der er i alt gennemført 1.007 CAWI-interview med danskere i alderen 18-74 år, som har hund, kat eller hest, i perioden den 18. – 21. marts 2016.