”Vi hører ofte om, at tilskadekomne eller syge katte, der forholdsvist nemt kunne være blevet behandlet, må aflives, fordi dyrlægeregningen bliver for stor. En sygeforsikring til katten kan derfor i nogle tilfælde betyde forskellen på, om man kan beholde sin kat eller ej. Inges Kattehjem er Danmarks eksperter i kattens velfærd, og Agria nordens største udbyder af sygeforsikringer til dyr med mere end 120 års erfaring. Det var derfor naturligt at indlede et samarbejde om at øge forsikringsgraden af de danske katte” siger Fransiska Andersen, kommunikationsansvarlig hos Inges Kattehjem.

Begge parter er enige om, at samarbejdet vil komme mange katteejere og ikke mindst kattene til gode.

Alt for mange katte er herreløse eller må af forskellige årsager omplaceres. Inges Kattehjem sørger for at mere end 4000 killinger og voksne katte får nye kærlige hjem hvert eneste år. ”Det er en stor indsats der ydes på Inges Kattehjem´s internater rundt omkring i landet, og vi vil gerne støtte op omkring dette vigtige arbejde” siger Sonja Karaoglan, Country Manager, Agria Dyreforsikring.

Med samarbejdet sikrer vi, at alle nye ejere af en kat formidlet af Inges Kattehjem, bliver informeret om muligheden for at tegne en god sygeforsikring til katten. Når katten er blevet en integreret del af familien, tager de fleste den til dyrlægen, hvis den går hen og bliver syg, og det kan blive ret dyrt. Det er vigtigt at man gør sine overvejelser om en evt. forsikring inden katten går hen og bliver syg.

For mere information kontakt Sonja Karaoglan, Country Manager Agria Dyreforsikring på 23 60 31 61 eller Fransiska Andersen, kommunikations ansvarlig Inges kattehjem på 44 85 35 54.
________________________________________
Hos Agria Dyreforsikring, specialist i dyreforsikringer, er de fleste medarbejdere selv dyreejere. Sammen med dyreorganisationer og dyrlæger er Agria med til at udvikle dyrehold, dyresport og dyrehelbred. Agria Dyreforsikring tilbyder fleksible forsikringer til hunde og katte.
Inges Kattehjem er Danmarks største dyreværnsforening med speciale i katte og katteværnsarbejde. Siden 1970 har vi arbejdet utrætteligt for at bedre de danske kattes forhold. Ud over formidlingen af de herreløse katte har vores katteværnsarbejde også andre facetter, bl.a.: Rådgivningstjenesten, Dansk Katteregister, Inges Kattehjems medlemsblad, genudsætning, informations materialer med mere. Vi arbejder både forebyggende og behandlende.