1. Tænk over, hvor dit dyrefoder er produceret. Mange foderproducenter transporterer tung hundemad en halv vej rundt om jordkloden inden den når sin slutdestination. Måske en dansk foderproducent kunne være et alternativ?
   
 2. Giv ikke dit dyr ormekur uden det er nødvendigt. Ormemidler indeholder gifte som kommer ud med dyrets afføring, som ikke bør blive liggende i naturen.
   
 3. Sorter og bortskaf indpakningerne som dyrefodret ligger i. Konserves, pap, papsække og plastikken, der er rundt om f.eks. hø og halm.
   
 4. Samkørsel i bil eller kollektiv transport til kurser, udstillinger, konkurrencer mm. Hvis det ligger tæt på, så kan du måske cykle?
   
 5. Undgå at udskrive forsikringsvilkår og produktbrochurer, læs dem i stedet på www.agria.dk.
   
 6. Indlever evt. overskydende medicin på apoteket.
   
 7. Byt eller sælg de ting på nettet, som du ikke skal bruge mere f.eks. transportburer, ridebukser, der er blevet for små, hundedækner mm.
   
 8. Anvend biologisk nedbrydelige hømhømposer.
   
 9. Kør økonomisk med landbrugskøretøjerne ved at planlægge din kørsel. Erstat fossilt brændstof med biobrændsel, hvis det er muligt for dig.
   
 10. Installer sparebrusere og vandhaner i stedet for de almindelige. Sæt timer og bevægelsessensorer på belysningen, så forbruger du ikke el unødvendigt.