Præsentation af Agria Dyreforsikring

Her gennemgår vi, hvad Agria står for, produktstruktur, Direkte Skadesrefusion, samt hvordan vi bedst kan arbejde sammen (processer). Dialog om jeres oplevelser og input til, hvordan vi kan blive bedre.
Varighed ca. 1 - 1½ time.

Agria deltagelse ved åbent hus, hvalpe/killingeaften og lignende
Vores forsikringsrådgivere kommer gerne og deltager med en lille stand, hvis I holder åbent hus, hvalpe/killingeaftener eller lignende. Send en email til info@agria.dk og skriv kort om arrangementet, så ser vi, om det kan komme til at passe.

Forsikringskursus

Vi tilbyder at holde et forsikringskursus for klinikpersonalet. Her skal I kunne samle omkring 10 personer, evt fra flere klinikker. Overordnet gennemgang af, hvordan dyreforsikringer fungerer, hvad man skal være opmærksom på, når man sammenligner, herunder selvrisiko, selvrisikoperiode, karenstid, forskel på medfødte og arvelige lidelser, samt kroniske lidelser og meget mere. Tanken er ikke, at det kun er Agria, men mere overordnet dyreforsikringer.

Varighed ca 3 - 4 timer inkl pause. Det kan være både dag og aften. Agria sørger for en sandwich eller lignende.

Lad os vide, om I er interesserede i at få besøg, og hvilken type I har i tankerne, så forsøger vi at planlægge et besøg hurtigst muligt. Vi skal selvfølgelig planlægge det, så vi kan besøge klinikker i samme område samme dag.