Agria Dyreforsikring ønsker at reducere den negative klimaeffekt i miljøet. Det gør vi på flere måder.

Vi stiller miljøkrav

Som en del af arbejdet for et bedre miljø, har vi nogle mål, som vi arbejder os hen imod. Vi skal f.eks. mindske vores kuldioxidudslip på forretningsrejser og vi stiller miljøkrav til vores leverandører. Vi skal også mindske mængden af papir, som vi sender ud. Derfor satser vi stort på, at du som kunde skal kunne se forsikringsvilkårene elektronisk her på vores hjemmeside og når du er logget ind på ”mine sider”, skal du kunne lave en skadesanmeldelse og se dit forsikringsbrev. Udover at det er bedre for vores miljø, så bliver det også nemmere for dig som kunde.

Agrias miljøpolitik

Vi har en miljøpolitik, som holder os på rette kurs og udover at følge gældende love og regler, så påtager vi os igennem den, at forbedre vores miljøarbejde og arbejde forebyggende.

Agrias tankegang

  • Vi skal tage hensyn til miljøet i alt hvad vi foretager os, så vi mindsker vores miljøaftryk.
  • Vi skal opfylde love og foreskrifter. 
  • Vi skal øge vores miljøkompetence og gennem vores engagement påvirke vores kunder og leverandører. 

Vi vil gerne have, at du som kunde hjælper os i vores arbejde for et bedre miljø! Se her vores ti tips, til hvad du som dyreejer kan gøre for miljøet i din hverdag. Har du forslag til, hvad vi eller andre dyreejere kan gøre for at forbedre miljøet, tager vi gerne imod dem!