Agrias miljøarbejde

Vi, som arbejder hos Agria, vil sammen med vores kunder mindske negativ påvirkning af det miljø, som vi lever i sammen med vores dyr.

Som en del af arbejdet for et bedre miljø, har vi nogle mål, som vi arbejder os hen imod. Vi skal f.eks. mindske vores kuldioxidudslip på forretningsrejser og vi stiller miljøkrav til vores leverandører. Vi skal også mindske mængden af papir, som vi sender ud. Derfor satser vi stort på, at du som kunde skal kunne se forsikringsvilkårene elektronisk her på vores hjemmeside og når du er logget ind på ”mine sider”, skal du kunne lave en skadesanmeldelse og se dit forsikringsbrev. Udover at det er bedre for vores miljø, så bliver det også nemmere for dig som kunde.

Vi har en miljøpolitik, som holder os på rette kurs og udover at følge gældende love og regler, så påtager vi os igennem den, at forbedre vores miljøarbejde og arbejde forebyggende.

Vi vil gerne have, at du som kunde hjælper os i vores arbejde for et bedre miljø! Se her vores ti tips, til hvad du som dyreejer kan gøre for miljøet i din hverdag. Har du forslag til, hvad vi eller andre dyreejere kan gøre for at forbedre miljøet, tager vi gerne imod dem!