Katteforsikring er også en mulighed

”I Danmark er det en forsvindende andel af kattene der er sygeforsikret, og den nye film med Buster og Alma, skulle gerne få flere til at få øjnene op for den tryghed det giver, at vide, at det ikke er økonomien der er afgørende hvis dyret kommer galt afsted eller bliver sygt”, siger Sonja Karaoglan fra Agria Dyreforsikring.

Lad dyrlægen afgøre bedste behandling

Agrias tv-kampagne med Buster har kørt af flere omgange og heldigvis været medvirkende til at flere og flere får heldigvis øjnene op for, at det er muligt at sygeforsikre sine dyr. Over en kvart million svenske katte er sygeforsikrede hos Agria Dyreforsikring. Det er Agrias mission, at også danske katteejere kan opleve den tryghed det giver, at uanset kattens alder, tid på døgnet og skadens karakter, er der altid råd til behandling. Det bør altid være en dyrlægefaglig vurdering og aldrig økonomi, der afgør, om I tør sige ja til den bedste hjælp.

Vi håber at vores dyr aldrig bliver syge, men der kan opstå mange forskellige ting. Typiske eksempler på de skadesanmeldelser vi modtager på katte er urinvejssygdomme, hudproblemer, bylder, øjenbetændelse, øremider, diare, slugt fremmedlegeme og påkørsler.

Tegn sygeforsikring med det samme når du henter en killing

Det er vigtigt at du tegner sygeforsikringen inden din kat bliver syg, da der ellers ikke er nogen dækning. Sygeforsikrer du din killing med det samme når du henter den (eller inden) risikerer du ikke at den begynder at fejle noget inden du får kigget på forsikringen.

Kontakt din lokale Agria-forsikringsrådgiver (også aften og weekend)

Kontakt din lokale forsikringsrådgiver og få en snak om din kat, og lad os hjælpe dig med at finde frem til den dækning, der passer dig bedst.

Find din forsikringsrådgiver her

Det tager kun et sekund at komme galt af sted - med mange, smertefulde overvejelser at skulle vælge mellem en livreddende operation... eller familiens sommerferie. Et dilemma, du ikke behøver at stå i hvis du har tegnet en sygeforsikring.

Hvis du ikke allerede har set Buster og Alma, kan du se den her: