Område: Hund Artiklar om dyrehelt

Læsehunden Molly er hele Danmarks dyrehelt

Hunden Molly blev i går kåret som vinder af kampagnen Danmarks Dyrehelt 2017. Molly er en såkaldt “læsehund”, der hjælper børn med læsevanskeligheder til at blive bedre til at læse ved sin blotte tilstedeværelse. 

Hunden Einstein fandt tilskadekommen mand i busk, og er nu kåret som jysk dyrehelt

Hunden Einstein opsnusede i foråret en ældre, tilskadekommen mand i en busk i Brørup. Takket være Einstein blev manden fundet, hentet af ambulance og bragt i sikkerhed. I går vandt Einstein titlen som ugevinder i Jyll...

Nu er det afgjort: Den fynske hest Abel er hele Danmarks Dyrehelt 2016

Abel fra Langeskov på Østfyn er kåret til Danmarks Dyrehelt 2016 af Agria Dyreforsikring. Hesten er årsag til, at 19-årige Cecilia, der er spastisk lammet og tidligere var bundet til en kørestol, nu kan gå.

Dyrehelt: 11-årige Marcus har ADHD - hunden Molly aflæser hans humør og forhindrer, at verden ramler

Hunden Molly fra Kalundborg er kåret som sjællandsk ugevinder i Agria Dyreforsikrings konkurrence om at blive Danmarks Dyrehelt 2016. Molly sørger for, at 11-årige Marcus kan fokusere, få ro og grine en masse i en hve...

Ny Dyrehelt - Hesten Abel reddede Cecilia

19-årige Cecilia tog smertestillende medicin og var bundet til kørestol - så mødte hun hesten Abel, der ændrede alt.

Er dit kæledyr Danmarks Dyrehelt 2016?

Agria Dyreforsikring og førende dyreorganisationer går igen i år på jagt efter hele Danmarks Dyrehelt. Alle kæledyr har en chance for at vinde den fine titel, hvis de tilmelder sig konkurrencen på Facebook.

Golden retrieveren Valter reddede lille Mie, da hun var gået gennem isen!

Det gule lyn Valter spurtede til undsætning, da hans ejers 10-årige datter var gået gennem isen. Med den helteindsats blev han kåret som ugevinder i Agria Dyreforsikrings konkurrence om at blive Danmarks Dyrehelt.

Uldtotten Max forhindrede gigtsyge Kathrine i at ende i kørestol

Den lille hund Max er blevet kåret til en af de fire ugevindere i Agria Dyreforsikrings konkurrence om at blive Danmarks Dyrehelt. Max forhindrede gigtsyge Kathrine Nielsen i at ende i en kørestol, da hun som barn fik...

Servicehunden Mocca er Christinas kammertjener, ven og forlængede arm

Mocca er en sort labrador på fire år. Hunden arbejder som servicehund hos Christina Davidsen, der bor i Rødovre. Mocca kan nu også kalde sig for en af Danmarks Dyrehelte.

Er dit kæledyr hele Danmarks dyrehelt?

Sammen med førende dyreorganisationer i Danmark og skuespiller Silas Holst, går Agria Dyreforsikring de næste uger på jagt efter hele Danmarks dyrehelt.