Hunden er vores trofaste jagtkammerat, men at være på jagt medfører også en risiko for vores hunde. Hvert år skades et stort antal hunde i forbindelse med jagt. Som jæger og hundeejer skal du føle dig tryg hvis uheldet skulle være ude. Tegner du syge- og livsforsikring til din jagthund får du erstatning, hvis din hund skal til dyrlægen på grund af sygdom eller skade – men du får også udbetalt en livserstatning hvis hunden må aflives. Mister din jagthund sin brugsevne som jagthund kan du også få udbetalt livsforsikringen uden hunden skal aflives – dette kræver blot et brugshundetillæg.

Når du køber din jagthund vælger du racen ud fra hvilke jagtmuligheder du har og den jagtform du skal bruge hunden til. Sådan er det også med sygeforsikring – her kan du tilpasse dine dækninger så de passer præcis til det du og din jagthund får brug for.

                          

  Agrias Jagthundeforsikring kan kombineres så du får en færdig pakke-løsning
 Til din jagthund, som både indeholder ansvar, syge- og livsforsikring 

En forsikring der giver dig det du har brug for

Vi ved at jagthunde ofte får skader på jagt. Ofte er man på jagt i weekenden og her kan dyrlægeudgifterne blive ekstra høje. Men som alle andre hunde kan de også komme galt afsted i hverdagen og så er det godt med en forsikring, der hjælper med størstedelen af udgifterne.

Agria forsikring til jagthunden

Diagnose

Udgift

Din selvrisiko

Agria erstatter

Trafikskade (påkørsel)

11 275 kr 

1 763 kr

9 512 kr

Led- og muskelskader

7689 kr

1 404 kr

6 285 kr

Øjenskader

10 785 kr 

1 714 kr

9 071 kr

Sår- eller stikskader

4 849 kr

1 120 kr

3 729 kr

Eksempler på dyrlægeomkostninger der ofte forekommer ved jagtrelaterede skader/ulykker.  *Agria Sygeforsikring med 706 kr. i fast selvrisiko og 10 procent i variabel selvrisiko

Unik dækning hvis du forsikrer din hvalp

Agria Altid hundeforsikring er et unikt tilbud til dig, der sygeforsikrer din jagthund fra den er helt lille. Du kan sikre fremtiden for din jagthund, uanset om den påfører andre en skade eller selv får brug for operation eller anden dyrlægebehandling. Tegner du sygeforsikring før din hvalp fylder fire måneder, får du den lovpligtige hundeansvars-forsikring med i købet, svarende til en værdi på 43 kr. om måneden.

Få den lovpligtige hundeansvars-forsikring med i købet

Allerede fra hvalpen er 6 uger og frem til den fylder 4 måneder, kan du tegne Agria Altid - en hvalpeforsikring, der tilbyder dig og din hvalp livslang tryghed gennem en kombineret syge- og ansvarsforsikring. 

Tilbuddet gælder resten af hundens liv - så længe den er sygeforsikret hos Agria Dyreforsikring.

Fordele for dig og din jagthund, hvis du sygeforsikrer din hvalp før den fylder 4 måneder:

  • Dækning til albueleds- og hofteledssygdomme (AD & HD) samt ledmus (OCD).
  • Korsbånd & meniskskader
  • CT & MR-undersøgelser
  • Weekend- og vagttillæg
  • Skjulte fejl
  • Receptpligtig medicin

Agria Sygeforsikring

En ansvarsforsikring dækker ikke hvis hunden bliver syg. Vil du have en sygeforsikring som erstatter ved sygdom eller skade, kan du tegne en Agria sygeforsikring. Her får du erstatning for undersøgelse, behandling og pleje hvis din hund bliver syg eller kommer til skade.

Forsikringen kan kombineres, så den dækker det du har brug for. Du vælger selv om du vil have en ”katastrofe dækning” med meget lav præmie eller en mere omfattende dækning der også erstatter til genoptræning eller pensionsophold hvis du selv bliver syg.

Beregn pris her

Agria Liv

Agria Liv er en forsikring som erstatter, hvis din jagthund dør, på grund af sygdom eller ulykke. Forsikringen kan også erstatte, hvis hunden forsvinder eller bliver stjålet og ikke bliver fundet inden for 3 måneder. 

Da en jagthund udsættes for forskellige risici på jagt, kan det være rart med en livsforsikring. Så kan du få hjælp til at anskaffe dig en ny arbejdskammerat, hvis det værste skulle ske.

DKJCH eller DKBRCH livsforsikres for 40.000 kr.

Livsforsikringen beregnes ud fra hundens indkøbspris. Alle jagthunde med eller uden stambog, kan tegne brugshunde- og livsforsikring hos Agria.

Vi har netop valgt at forhøje livsforsikringsbeløbet for ikke stambogsførte jagthunde, så du nu kan livsforsikre din jagtkammerat for op til 10.000 kr.

Hvis din hund trænes til jagt eller har bestået prøver, kan du forhøje livsforsikringssummen på grund af meritter. 

Forhøjelse af livsforsikringssummen ved jagtprøver, er for DKK stambogsførte hunde, da resultater skal fremgå af hundeweb.

Eksempler på meritter - forhøjelse af livsforsikring:

  • DKJCH eller DKBRCH kan livsforsikres for 40.000 kr.
  • Har din hund fået en 1. præmie i åben klasse på markprøve for stående hunde, kan du lægge 9.000 kroner til hundens indkøbspris. 
  • Hvis hunden kun bruges på praktisk jagt og ikke går på prøver, kan du forhøje livsforsikringssummen med 4000 kr. når hunden fylder 2 år.

Ovenstående er blot et par eksempler - der er flere muligheder for forhøjelse af livsforsikringssummen afhængigt af hvad din hund har af meritter. Vil du vide hvad du kan livsforsikre din jagthund for? Så kontakt vores kundecenter på tlf. 70101065.

Uanset om du har stående, stødende, apporterende, gravsøgende eller støvende jagthund
har vi forsikringer som passer til din jagthunds behov. 

Agria Brugshund – hvis jagthunden mister sin brugsevne

Det koster både tid og penge at uddanne en jagthund. Agria Brugshund er en forsikring til hunde der bruges i praktisk jagtarbejde. Prøve-, schweiss – og eftersøgningshunde er naturligvis også jagthunde og kan forsikres på lige vilkår som hunde, der bruges på praktisk jagt.

Forsikringen erstatter med op til hele livsforsikringsbeløbet hvis hunden bliver så syg eller skadet at den ikke længere kan bruges på jagt, til eftersøgninger eller på prøver. På den måde kan du anskaffe dig en ny jagthund, og den tidligere jagthund kan ”gå på pension” og være selskabshund.

Lovpligtig ansvarsforsikring eller udvidet? 

Alt efter hvad du skal bruge din hund til, kan du få oplyst at du skal tegne en udvidet ansvarsforsikring i stedet for den lovpligtige. Hos nogle hundeklubber og træningspladser skal du tegne udvidet ansvarsforsikring bare du går til hvalpetræning, træner eller går på prøve.

Hos Agria Dyreforsikring skal du kun tegne udvidet ansvarsforsikring, hvis du laver decideret figurantarbejde (eksempelvis rundering og fastholdelses arbejde). Træner du din hund til jagt, prøver, schweiss eller andet jagtrelateret, har du derfor kun brug for vores lovpligtige ansvarsforsikring – ikke en udvidet!

Du kan udskrive folderen Ansvarsforsikring eller Udvidet Ansvarsforsikring  og tage den med på træningspladsen for at undgå misforståelser.

Fordele for medlemmer af DJ

Er du medlem af Danmarks Jægerforbund, får du 10% i rabat på alle hundeforsikringer. Du kan få mere i rabat på dine forsikringer – læs mere her