Område: Hest Artiklar om kalender

kalender

Agrias Hestekalender - December

Det nye år nærmer sig, og alle de gode fortsæt begynder at tage form. Vi håber, du har haft glæde af ”hestesnakken” i vores kalender, og ønsker dig en rigtig god jul og et godt nyt år! 

Agrias Hestekalender - November

Tag det bare roligt – foråret kommer, selv om det virker langt væk. Vi håber, at varme, isolering og luftcirkulation i stalden fungerer tilfredsstillende, sådan at hestene har et lige så godt indeklima som du selv.  

Agrias Hestekalender - Oktober

Der bliver stadig færre timer med dagslys, og det er vigtigt, at du lader din hest nyde godt af dem ved at gå ude i det fri så længe som muligt. 

Agrias Hestekalender - September

Klare, kølige morgener og dampende ånde fra heste, der slippe ud tidligt om morgenen – efteråret har bidt sig fast. Efteråret er en tid til eftertanke, og vi håber, at du skænker din hest og din stald en del af disse ...

Agrias Hestekalender - August

Sommeren går på hæld. Her kommer nogle råd om, hvad en hesteejer bør tænke på her om sensommeren.

Agrias Hestekalender - Juli

Sommeren er en dejlig tid for os alle. Man kan få smukke naturoplevelser på tur sammen med hesten en tidlig sommermorgen. Man kommer for eksempel ofte tættere på skovens vildt, når man rider eller kører i hestevogn, e...

Agrias Hestekalender - Juni

Det er sommer, og livet er skønt! Både konkurrence- og avlssæsonen går ind i en hektisk fase. Mange hopper er allerede drægtige, og nye forhåbninger begynder at spire.

Agrias Hestekalender - Maj

Nu grønnes det rundt om i landet, og de fleste hesteejere forbereder så småt deres dyr på at komme på græs. Flere stalde står tomme i dagens løb, og det gør det nemt at rydde op i stalden, gøre rent, reparere og sætte...

Agrias Hestekalender - April

Er foråret begyndt at slå igennem? Du har sikkert bemærket, at hestene bliver mere livlige, og at vinterpelsen begynder at fælde. Hvis hesten er i god foderstand og sund og rask, kommer en blank, ny sommerpels til syne. 

Agrias Hestekalender - Marts

Nu kan man så småt begynde at se de første forårstegn. Hestefolk landet over glæder sig over deres eget tegn på, at det er ved at blive forår: de første føl kommer til verden. 

1 / 2