Område: Agria Artiklar om konkurrence

Agria kårer Danmarks Dyrehelt

Er dit dyr Danmarks Dyrehelt 2018?

De kommende uger kan danske kæledyrsejere indstille deres kæledyr til at blive Danmarks Dyrehelt 2018. Agria Dyreforsikring kårer for fjerde år i træk hunde, heste, katte, kaniner og alle andre kæledyr, som har gjort ...

Tillykke til alle vindere af vores fotokonkurrence!

Nu er fotokonkurrencen med temaet ”dyreglæde” slut. Agrias jury har fundet favoritterne blandt de 14 bedste billeder.

Servicehunden Mocca er hele Danmarks Dyrehelt

Labradorhunden Mocca er kåret til Danmarks Dyrehelt af Agria Dyreforsikring. I konkurrence mod tre andre nominerede løb den seje hund med hovedpræmien. Moccas ejer er overrasket og glad.

En ægte dyrehelt: Golden retrieveren Valter reddede lille Mie, da hun var gået gennem isen!

Det gule lyn Valter er kåret til ugevinder i Agria Dyreforsikrings konkurrence om at blive Danmarks Dyrehelt. Valter spurtede til undsætning, da hans ejers 10-årige datter var gået gennem isen.

De er ægte dyrehelte: Kattene Zoe og Tikko advarede deres ejer om defekt og farlig ovn

Kattene Zoe og Tikko er kåret til ugevindere i Agria Dyreforsikrings konkurrence om at blive Danmarks Dyrehelt. Søskendeparret advarede højlydt deres ejer Monique om en mærkelig lugt fra ovnen.

En ægte dyrehelt: Uldtotten Max forhindrede gigtsyge Kathrine i at ende i kørestol

Den lille hund Max er kåret til ugevinder i Agria Dyreforsikrings konkurrence om at blive Danmarks Dyrehelt. Max forhindrede gigtsyge Kathrine Nielsen i at ende i en kørestol, da hun som barn fik konstateret den smert...

En ægte dyrehelt: Servicehunden Mocca er Christinas kammertjener, ven og forlængede arm

Labradorhunden Mocca er kåret til ugevinder i konkurrencen om at blive Danmarks Dyrehelt. Uden Mocca kunne Christina Davidsen, der er kørestolsbruger, ikke have en velfungerende hverdag.

Visa innehåll