Hvad kan vi hjælpe dig med i dag?
Danmarks Dyrehelt
Sidste nye artikler
Hunden Sisu er sjællandsk dyrehelt - hjalp Jórunn hvor læger og medicin ikke kunne I gymnasiet havde Jórunn fra Næstved så høje krav til sig selv, at hun gik ned med en voldsom depression. Under sit lange sygdomsforløb kæmpede hun med viljen til at leve. 
Kvarterets skræk! Har du en rigtig fræk hankat? En strejfende hankat, der ikke er kastreret, er ofte kvarterets slagsbror. Den får flere skader end andre - og er ofte far til et utal af herreløse killinger.
Katten Lasse hjælper Janni, der lider af PTSD - nu kåres han regional fynsk dyrehelt Janni lider af svær PTSD efter en barndom præget af omsorgssvigt. Hun er gået fra ikke at tale med nogen til at have en normal hverdag med venner, job og kæreste. For det takker hun sin kat, Lasse, der nu har vundet d...
Gamle Arthur rørte ældre dame til tårer Selvom Arthur er gammel, svagtseende og lidt overvægtig, gør han en verden til forskel sm besøgshund på sit lokale plejehjem i Ullerselv.
GDPR
Forsikringsrådgiver
Direkte Skadesrefusion

Dyr operation?

Vi afregner direkte til klinikken. Du betaler kun din egen del (fast og variabel selvrisiko) og ikke dækkede udgifter som f.eks. foder.

Hvem tilbyder Direkte Skadesrefusion?

Dyreguiden

Hjælp ved sygdom eller ulykke

Dyreguiden giver dig tips & råd ved sygdom eller ulykke hos hest, hund eller kat.

Dyreguiden

Rabatter

Få rabat på dine forsikringer

Der findes forskellige muligheder for rabat, når du vælger at tegne forsikring hos Agria. Det gælder både for hund, kat og smådyr.

Læs mere om rabat på din forsikring