Alt det vigtige på ét sted

Nu er det slut med at have forsikringspapirer liggende i skuffer og skabe. E-Boks er din digitale postkasse på nettet, hvor du har al din vigtige post samlet på ét sikkert sted, og nu kan du også få din Agria post der. Udover at det er bedre for vores miljø, så bliver det også nemmere for dig som kunde.

Med e-Boks opbevarer du nemt og trygt den elektroniske post, du modtager fra os - f.eks. police eller faktura.

Dette vil du fremover modtage i din e-boks:

  • Faktura, betalingservice oversigt, evt. rykker
  • Forsikringspolice, fornyelses brev mm

Vi arbejder på fremover også at kunne sende skadebreve og anden kommunikation til dig via din e-Boks.

Tilmeld Agria i e-Boks nemt og hurtigt

Din opgave

Alle danskere har en e-Boks til at modtage digital post. Er du aktiv bruger af e-Boks, vil du få en meddelelse næste gang Agria sender dig et dokument. Hvis du godkender anmodningen, vil du modtage dokumentet i din e-boks og automatisk melde Agria til i din e-boks, så du fremover modtager al vigtig post fra os via din e-boks. Du kan også vælge at melde Agria til med det samme. Log på din e-boks og tilmeld Agria Dyreforsikring – så er alt klar, til vi skal skal sende dig noget næste gang.

Nu også med NemKonto

Ud over e-Boks har vi lanceret udbetalinger via NemKonto hos Agria. Det betyder, at vi fremover udbetaler dine skadeerstatninger og evt. restpræmie til din NemKonto.

 

Hos Agria fokuserer vi på at mindske negativ påvirkning af det miljø, vi lever i sammen med vores dyr. Vi har en miljøpolitik, som holder os på rette kurs, og et af punkterne er, at vi vil mindske mængden af papir, som vi bruger og sender ud. Vi håber, at du som kunde vil hjælpe os i vores arbejde for et bedre miljø!