Du kan sikre fremtiden for din kat, uanset om katten bliver syg eller kommer til skade, får brug for operation eller anden dyrlægebehandling. Allerede fra killingen er 6 uger og frem til den fylder 4 månder, kan du tegne Agria Altid - en katteforsikring, der tilbyder dig og din kat livslang tryghed med en sygeforsikring med en helt unik dækning.

Tegner du sygeforsikring før din killing fylder fire måneder, får du killingerabat på 20% det første år og 10% det andet år.

En skade kan koste dyrt

Under 20 procent af de danske katte er i dag dækket mod sygdom og skader. Det mærker landets dyrlæger helt bogstaveligt, når familier sidder i venteværelset med en kat der er syg eller kommet til skade. Når først skaden er sket, er gode råd dyre. Operationer og medicinsk behandling løber op i adskillige tusinde kroner, og det kan kaste familier ud i et svært økonomisk dilemma.

Om Sygeforsikring:

Agria Sygeforsikring dækker hele kattens liv, udgifter til undersøgelse, behandling og pleje pga. sygdom eller skade.

Tilpasset racen

Agria Altid Katteraceforsikringer er individuelt tilpasset den enkelte kats race. En katteforsikring som tager udgangspunkt i din kats behov. Med vores skadestatistik, har vi skabt en katteraceforsikring, som er tilpasset din kats racebehov, risiko og udfordringer. Vi har forsikringen til almindelige og sjældne katteracer og selvfølgelig også til huskatte. 


Prisen for livslang tryghed – eksempler:

Huskat fra 56 kr. pr. måned

Hellig Birma fra 78 kr. pr. måned

Maine Coon fra 64 kr. pr. måned

Fordele når du sygeforsikrer din killing før den fylder 4 måneder:

  • Dækker bl.a. hvis din kat får problemer med hofter eller knæ.

  • Dækning til tandresorption/FORL.

  • Dækning til tilbageholdte mælketænder og fejlbid.

  • Dækning til skjulte & medfødte fejl der ikke har vist symptomer før du tegnede forsikring.

  • Receptpligtig medicin

  • Genoptræning

 Beregn pris og tegn forsikring

Bestem selv din præmie

Når du tegner Agria Altid Katteraceforsikring skræddersyr du selv den dækning, der passer dig. Overordnet vælger du en årlig dækning på 25.973 eller 46.752 kroner. Du kan påvirke din månedlige præmie ved at vælge en selvrisiko på 733, 1.067 eller 2.251 kroner. En højere fast selvrisiko giver en lavere pris. Den variable selvrisiko er 10 eller 20 procent.

Agria Altid Katteraceforsikring kan kun tegnes af killnger der er under 4 mdr. eller katte der har haft en sygeforsikring fra før 4 mdr. 

Nytegningsvilkår for katte over 4 mdr.
Har din kat været uafbrudt sygeforsikret fra før 4 mdr. i et andet selskab, kan du flytte den til os og få en Agria Altid Katteraceforsikring. Har din kat været sygeforsikret hos os fra før 4 mdr., men med en anden dækning, kan du nemt konvertere forsikringen til en Agria Altid katteraceforsikring.